Εθνικό πόλο: Ήττα 13-8 από Κροατία και πικρός αποκλεισμός

 Εθνικό πόλο: Ήττα 13-8 από Κροατία και πικρός αποκλεισμός

Η Εθνική ομάδα πάλεψε με όλες τις της δυνάμεις για τη νίκη, ωστόσο λύγισε στο τρίτο οκτάλεπτο και έχασε από την οικοδέσποινα Κροατία 13-8. Ο δήμιος της γαλανόλευκης ήταν ο Μάρινιτς Κράγκις που σημείωσε τέσσερα γκολ, ενώ δύο πέτυχαν για την Εθνική μας οι Παπαναστασίου και Αργυρόπουλος (2). Πλέον αντίπαλός της είναι η Ρουμανία για την κατάταξη 5-8. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήλεγχε τον αγώνα στο πρώτο μέρος του, το οποίο ήταν απόλυτα ισορροπημένο. Μάλιστα στο φινάλε πήρε και το προβάδισμα χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Παπαναστασίου στην εκπνοή.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο δεν κύλησε καθόλου καλά για την Εθνική μας που δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της σε καμία γραμμή του αγώνα.

Οι Κροάτες έκαναν ότι ήθελαν, ενώ οι παίκτες του Βλάχου δυσκολευόντουσαν και με τον παίκτη παραπάνω. Η Κροατία έφτασε να προηγείται μέχρι και επτά γκολ (13-6), όμως η Ελλάδα μείωσε με δύο γκολ στο φινάλε με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 4-0, 4-2

Κροατία (Τούτσακ): Μπίγιατς, Μπούριτς, Φάτοβιτς (3), Λόντσαρ (2), Μπιλιάκα, Μπούκιτς, Βουκίσεβιτς (2), Ζουβέλα, Μάρινιτς Κράγκιτς (4), Βρλιτς, Μπούτιτς, Χάρκοβ (1), Πόπαντιτς.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς (1), Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Φουντούλης (1), Παπαναστασίου (2), Καλογερόπουλος (1), Αργυρόπουλος (2), Αλαφραγκάκης, Κάκαρης (1), Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος

Σχετικά Άρθρα