Βόλος- Σύζυγος 50χρονου: “Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν βίασε καμία ο αδερφός μου”

 Βόλος- Σύζυγος 50χρονου: “Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν βίασε καμία ο αδερφός μου”

Τη δικής της εκδοχή στην σοκαριστική ιστορία του Βόλου δίνει η σύζυγός του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του όταν η κόρη του, του αποκάλυψε ότι τη βίαζε από τα 9 της χρόνια. Η σύζυγος του κάνει λόγο για έναν άνθρωπο «γεννημένο να σε πείσει» ο οποίος δεν ήταν «καλός πατέρας».

«Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν γεννημένος για να σε πείσει. Δεν ήταν και καλός πατέρας. Ένας καλός πατέρας πρέπει να κοιτάζει τα παιδιά, να μην τα αφήνει ελεύθερα και να πηγαίνει για αγριογούρουνα. Η πρώην γυναίκα του είναι πεθαμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα να είμαι και μάνα για τα παιδιά του. Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης», ανέφερε στο STAR η σύζυγος του 50χρονου.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη πιστεύει ότι ο αδερφός της δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες τον κατηγόρησε η 18χρονη κόρη του δολοφόνου. «Δεν πιστεύω ότι το έκανε. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα» λέει.

Την βίασε πρώτη φορά στα 12 και τράβαγε βίντεο

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα αρρωστημένα έκανε ο 33χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από το όπλο του πατέρα μιας 18χρονης, την οποία βίαζε και εκβίαζε τα τελευταία έξι χρόνια, στον Βόλο.

O 33χρονος βίασε το κορίτσι για μια διετία, από τα 12 μέχρι τα 14 της χρόνια, βιντεοσκοπώντας, παράλληλα, με το κινητό του τις χυδαίες πράξεις του. Ωστόσο, τρία χρόνια νωρίτερα, όταν ήταν το κορίτσι μόλις 9 ετών, την θώπευε και τις έλεγε σεξουαλικές προσβολές.

Αφού ο 33χρονος είχε στην κατοχή του βιντεοληπτικό υλικό από τις χυδαίες και αρρωστημένες πράξεις του, στη συνέχεια απειλούσε τη νεαρή να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ή χρήματα.

Μάλιστα, ο 33χρονος το τελευταίο διάστημα ζητούσε επίμονα 3.000 ευρώ από την 18χρονη, απειλώντας την πως αν δεν του δώσει χρήματα τότε θα έστελνε το υλικό σε συγγενικά της πρόσωπα και φίλους.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ και ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός«Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι».

Τα όσα βίωνε η 18χρονη αποκάλυψε η ίδια στον πατέρα της, όταν τον ειδοποίησε ο σπιτονοικοκύρης της νεαρής, η οποία σπουδάζει εκτός Βόλου, και του είπε πως χρωστούσε τα ενοίκια ενώ ο ίδιος έστελνε κανονικά τα χρήματα.

Τότε η 18χρονη «έσπασε» και τα είπε όλα στον πατέρα της ο οποίος ενώ αρχικά θα κατέθετε μήνυση, αφότου είδε τα βίντεο και τις απειλές του 33χρονου κουνιάδου του προχώρησε στο έγκλημα, προφανώς εν βρασμώ ψυχής.

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

Σχετικά Άρθρα