Τζόκερ: Αυτοί είναι οι έξι τυχεροί αριθμοί

 Τζόκερ: Αυτοί είναι οι έξι τυχεροί αριθμοί

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ σήμερα Πέμπτη 11/1/2024. Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 3, 7, 12, 25, 34 και αριθμός Τζόκερ το 8.

_1_0ddd4.png

Ποιες είναι οι αλλαγές στις κατηγορίες κερδών λόγω και της αύξησης της τιμής της στήλης;

Στην πρώτη κατηγορία (5+1 σωστές προβλέψεις), το ελάχιστο ποσό τζακ ποτ θα ξεκινά πλέον από το €1 εκατ. (μικτά) αντί για €600.000, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Στη δεύτερη κατηγορία (5 σωστές προβλέψεις), το έπαθλο θα είναι πλέον σταθερό και θα ανέρχεται σε €100.000 (μικτά) ανά νικητή σε κάθε κλήρωση (με ανώτατο όριο καταβολής τα €2 εκατ. ευρώ συνολικά για τους νικητές της κατηγορίας). Επίσης, δημιουργείται μια νέα κατηγορία (2 σωστές προβλέψεις) με κέρδος €1 και σημαντική πιθανότητα επιτυχίας για τους παίκτες (1 στα 13 στήλες θα κερδίζει). Οι νικητές της κατηγορίας ουσιαστικά θα παίρνουν πίσω το κόστος της στήλης. Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά τι κερδίζεις ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις του δελτίου σου.

Αν προκύψουν πολλοί νικητές στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία πώς καταβάλλονται τα κέρδη;

Στην πρώτη κατηγορία, το ποσό του τζακ ποτ μοιράζεται ισόποσα μεταξύ των νικητών, όπως ακριβώς και σήμερα. Στη δεύτερη κατηγορία, το έπαθλο ανά νικητή ορίζεται πλέον στα €100.000 (μικτά) σε κάθε κλήρωση. Σημειώνεται, όμως, ότι το ανώτατο όριο καταβολής για το έπαθλο της δεύτερης κατηγορίας ορίζεται στα €2 εκατ. (μικτά). Αν, λοιπόν, προκύψουν μέχρι 20 νικητές στη δεύτερη κατηγορία, τότε ο κάθε ένας από αυτούς θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των €100.000, αλλά αν προκύψουν περισσότεροι από 20 νικητές, το συνολικό έπαθλο των €2 εκατ., θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ τους. Για παράδειγμα, αν προκύψουν 25 νικητές, θα λάβει ο καθένας €80.000 (μικτά) αντί για €100.000.

Σχετικά Άρθρα