Εξαφάνιση 22χρονης στα Χανιά: Ένας αριθμός τηλεφώνου οδήγησε στα ίχνη της στην Πελοπόννησο

 Εξαφάνιση 22χρονης στα Χανιά: Ένας αριθμός τηλεφώνου οδήγησε στα ίχνη της στην Πελοπόννησο

Εντοπίστηκε στην Πελοπόννησο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 22χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Χανιά. Αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της, οδηγήθηκαν στα ίχνη της από έναν αριθμό τηλεφώνου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, οι Αστυνομικοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της και εκείνη φέρεται να τους είπε ότι βρίσκεται σε συγκεκριμένη περιοχή στην Πελοπόννησο και πως είναι καλά στην υγεία της.

Οι οδηγίες των αστυνομικών προς την 22χρονη ήταν πως θα πρέπει να επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα στην περιοχή που βρίσκεται προκειμένου να να γίνει η ταυτοποίηση και βεβαίως η παύση της αναζήτησης.

Η 22χρονη Παλόμα Ζερελλάρι μητέρα ενός παιδιού δύο ετών, έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 12 Δεκεμβρίου και μία ημέρα αργότερα φέρεται να έστειλε μήνυμα σε μία γειτόνισσα ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε άλλες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα μάλιστα με τη μητέρα της, η 22χρονη δεν έχει πάρει προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι της.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε missing alert στις 08/01/24 προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ζερελλάρι Παλόμα έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα