Μεσολόγγι: Αναβαθμίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο στην κατεύθυνση του εγκλήματος

 Μεσολόγγι: Αναβαθμίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο στην κατεύθυνση του εγκλήματος

Παρά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, παρουσιάζονται δυσκολίες ως προς την εξιχνίασή της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να στέλνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος κρεοπώλης, φίλος του 31χρονου, που ήταν ο τελευταίος που τον είδε, εξετάζεται συνεχώς από τους αστυνομικούς. Όσα υποστηρίζει για το μοιραίο βράδυ έχουν διαφορές με τα ντοκουμέντα που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές και τα στίγματα από τη διαδρομή που ακολούθησε, με τον ίδιο να επικαλείται και κενά μνήμης.

Συναγερμός χτύπησε χθες στις Αρχές, καθώς η μητέρα του αγνοούμενου βρήκε πλαστικά γάντια μίας χρήσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισής του. Όπως είπε η αδερφή το 31χρονου στο Mega, η μητέρα της βρήκε τα γάντια σε μία αποθηκούλα που ήταν περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, αλλά το συρματόπλεγμα ήταν πεσμένο. Η Ασφάλεια τα συνέλεξε, για να τα εξετάσει.

  • Ταυτόχρονα δύο βίντεο δείχνουν τις κινήσεις του 50χρονου λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. Το υλικό εξετάζεται σχολιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε υλικό από κάμερα της Ιονίας Οδού, στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του άνδρα.

Το δεύτερο βίντεο που εξετάζεται και δημοσίευσε το messolonghivoice, δείχνει τον 50χονο κρεοπώλη έχει πάει στο μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου και ψωνίζει χαρτί κουζίνας. Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη είναι μεγάλες, αναφορικά με τις ώρες και τη διαδρομή που ακολούθησε, το βράδυ που συναντήθηκε με τον Μπάμπη.

  • Ο 50χρονος υποστήριξε ότι στις 20:30 πήρε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον πάει σε ένα σημείο για να συναντήσει έναν φίλο του, για να πάνε μαζί για κυνήγι. Τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων κι είπε ότι έκανε αναστροφή κι επέστρεψε σπίτι του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν έκανε αναστροφή κι ενώ το σπίτι του ήταν σε μια απόσταση 10 λεπτών από το σημείο που άφησε τον κυνηγό. Κάμερα ασφαλείας όμως τον κατέγραψε στις 21:41 να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ 4 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ότι απενεργοποιήθηκε το κινητό του 31χρονου Μπάμπη.

Σχετικά Άρθρα