Σχοινάς:Ζητά την βοήθεια της Swift για την συμμετοχή των νέων στις Ευρωεκλογές

 Σχοινάς:Ζητά την βοήθεια της Swift για την συμμετοχή των νέων στις Ευρωεκλογές

Συνέντευξη τύπου είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος στο πλαίσιο αυτής και όταν ρωτήθηκε για την ψήφο των νέων στις Ευρωεκλογές απάντησε ότι καλό θα ήταν να βοηθήσει σε αυτό η Taylor Swift. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σχοινάς, σύμφωνα με όσα γράφει το politico, τόνισε ότι ένας νέος άνθρωπος θα μπορέσει πιο εύκολα να πείσει τη νεολαία, παρά ένας επίτροπος, ενώ στο τέλος εξέφρασε την ελπίδα του ότι κάποιος απ’ την ομάδα παρακολουθεί τη συνέντευξη τύπου και θα της το πει ότι η Ε.Ε. τη χρειάζεται.

Πιο αναλυτικά ο Μαργαρίτης Σχοινάς είπε: «Κανείς δεν μπορεί να κινητοποιήσει τη νεολαία καλύτερα από τους νέους. Είναι οι νέοι που μπορούν να κινητοποιήσουν τους νέους να συμμετάσχουν, περισσότερο από τους επιτρόπους. Ελπίζω πολύ ότι κάποιος από την ομάδα της θα παρακολουθήσει αυτή τη συνέντευξη Τύπου και της μεταφέρει το αίτημά μας.

Το υψηλό επίπεδο συμμετοχής των νέων Ευρωπαίων στις εκλογές θα είναι κρίσιμο για τη δημοκρατία και ελπίζω ο Taylor Swift να βοηθήσει».

Θυμίζουμε ότι η ίδια η Taylor Swift τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε ενθάρρυνε τους 272 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram να μπουν και να ψηφίσουν στο vote.org και μέσα σε λίγες ώρες υπήρξε αύξηση 23% στην πλατφόρμα.

Σχετικά Άρθρα