Παπανώτας: Το “Survivor” προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

 Παπανώτας: Το “Survivor” προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε το «Survivor», το «Happy Day» και την τηλεθέαση στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».

Αρχικά, για το διαγωνιστικό ριάλιτι ανέφερε: «Το να μην συμμετέχει ο κόσμος στις αποφάσεις νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς η σωστότερη απόφαση. Βέβαια εμένα δεν μ’ αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βρίσκω ότι προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να παίζεται στην τηλεόραση. Αλλά τι να πω, δεν είμαι δηλαδή από τους φανατικούς τηλεθεατές έκατσα και το είδα λίγο λόγω του σωσία του Φραγκολιά, του Rob James, ο οποίος έχει πλάκα. Μόνο γι’ αυτό το είδα. Αν φύγει και αυτός δεν θα το ξαναδώ. Γιατί να πάει ο Κώστας Φραγκολιάς στο Survivor. Αν ποτέ τελειώσει το Happy Day, που δεν το βλέπω να τελειώνει, τότε θα τον έβλεπα».
Έπειτα, σχολίασε: «Δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, οπότε δεν ξέρω τι έχει γίνει με την Τζο Κουτσοκώστα. Υπήρχαν προβλήματα σε προηγούμενες συνεργασίες μου, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν ταιριάζω σε ένα πάνελ. Δεν κρατάω γενικά κακίες, ξεχνάω τα κακά και κρατάω μόνο τα καλά».

Τέλος, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε: «Το Happy Day έχει κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν και άλλα επιτυχημένα προγράμματα, αλλά αν είσαι σε ένα επιτυχημένο προϊόν γιατί να κάνεις τζάμπα διαφήμιση σε άλλους; Με τη Σταματίνα έχουμε και καλές και κακές στιγμές».

Σχετικά Άρθρα