Θεσσαλονίκη: Προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης

 Θεσσαλονίκη: Προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από τον 4ο τακτικό ανακριτή ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο 34χρονος φίλος του που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι δυο φίλοι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία (όλες οι πράξεις κατά συναυτουργία), όπως και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι να απολογηθούν.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως υπάρχουν και άλλες κατηγορίες σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έχει συλληφθεί από τις Αρχές για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σε βάρος του 39χρονου έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδερφής του, ενώ η δικογραφία είναι στα χέρια ανακριτή.

Η αδελφή του 39χρονου κατηγορούμενου ως δράστη της δολοφονίας της 41χρονης ήτανθύμα σε πάρα πολλές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας όπως υποστήριξε στην του ERTNEWS o δικηγόρος της Αντώνης Καραγιάννης.

Σχετικά Άρθρα