Θεσσαλονίκη: “Ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή στην πράξη” λέει ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης

 Θεσσαλονίκη: “Ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή στην πράξη” λέει ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης

«Ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή στην πράξη» σημείωσε σήμερα, Τετάρτη (10/1), ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Όθων Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις επαφές που έχει με το εντολέα του για τη χάραξη της γραμμής που θα ακολουθήσουν σήμερα ενώπιον της απολογίας του στον ανακριτή σχετικά με τη γυναικοκτονία.«Είμαι σε πολύωρες επαφές μαζί του προκειμένου να ολοκληρωθεί η θέση του που θα διατυπωθεί στην απολογία του, στον ανακριτή» είπε ο δικηγόρος.

Ερωτώμενος σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο 34χρονος συγκατηγορούμενος του 39χρονου, που επιρρίπτει ευθέως της ευθύνη της δολοφονίας σε εκείνον, είπε: «Η αλήθεια είναι πως ο συνεργός του 39χρονου δίνει μία απολογία η οποία περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και είναι αναλυτική, έχει βέβαια κάποια κενά, ασάφειες και ίσως μία έλλειψη σειράς στην αλληλουχία των γεγονότων. Το σίγουρο είναι ότι η απολογία του 34χρονου συγκατηγορουμένου οδήγησε στην ανακάλυψη της σορού της άτυχης Γεωργίας οπότε σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι ήταν ακριβής». 

Σχετικά με τα λεγόμενα του 34χρονου, ότι δεν ήταν στο σπίτι όταν έγινε η δολοφονία της 41χρονης, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «δεν φαίνεται σε καμία από τις κάμερες να βγαίνει ο συγκατηγορούμενος από το σπίτι. Ο ίδιος λέει μια ιστορία, ότι έφυγε από το σπίτι και μετά τον ειδοποίησε ότι η Γεωργία δεν ήταν πλέον στη ζωή, γιατί είχε κατέβει στο αυτοκίνητο και δεν ήμουν παρών στο περιστατικό. Δεν φαίνεται από τις κάμερες να βγαίνει από το σπίτι την ώρα που αυτός υποστηρίζει. Φαίνεται να βγαίνει πολύ αργότερα, πράγμα που σημαίνει ότι την ώρα που θέλει να θέσει τον εαυτό του έξω από το κάδρο, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται από βιντεοληπτικό υλικό». 

Τέλος, επανάλαβε πως «αρχική τοποθέτηση του 39χρονου είναι ότι δεν έχει καμία σχέση και έμαθε (σ.σ. τι συνέβη) μαζί με όλους τους υπόλοιπους και τις διωκτικές Αρχές».

Σχετικά Άρθρα