Βέροια: Στον εισαγγελέα η 37χρονη για τη δολοφονία του παιδιού της

 Βέροια: Στον εισαγγελέα η 37χρονη για τη δολοφονία του παιδιού της

Ακόμα ένα περιστατικό που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη συνέβη χθες το μεσημέρι στη Βέροια. Η ίδια σήμερα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία ότι σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της, μέσα στο σπίτι της, στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η 37χρονη κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας όπου σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ξυλοδαρμός του βρέφους από την 37χρονη μητέρα έγινε μπροστά τα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Τα δύο ανήλικα ήταν και αυτά που ειδοποίησαν τον παππού και την θεία τους που μένουν σε απέναντι κατοικία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν μπήκαν στο σπίτι ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με τη μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Η τάξη που ξεκληρίστηκε το 2003

Η 37χρονη μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το 2003 ήταν συμμαθήτρια με 21 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Ή ίδια τότε δεν είχε πάει στην εκδρομή αλλά είχε αποκτήσει έκτοτε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από την ζωή.

Επίσης, πρόσωπα από το περιβάλλον της μητέρας αναφέρουν ότι η 37χρονη έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη από το δεύτερο παιδί που είχε κάνει.

Σχετικά Άρθρα