Σύντροφος Γεωργίας: “Το μοιραίο βράδυ πήρα υπνωτικό -Την σκότωσε ο φίλος μου με συνεργό του”

 Σύντροφος Γεωργίας: “Το μοιραίο βράδυ πήρα υπνωτικό -Την σκότωσε ο φίλος μου με συνεργό του”

Ακόμη και τώρα που όμως φαίνεται οι αστυνομικές αρχές έχουν “δέσει” την εμπλοκή του συντρόφου της αδικοχαμένης Γεωργίας στην δολοφονίας της, εκείνο επιμένει στην αθωότητα του και, μάλιστα, πλέον υποστηρίζει πως ήταν εντός του διαμερίσματος όταν δολοφονήθηκε η γυναίκα αλλά πως δεν κατάλαβε τίποτα επειδή κοιμόταν βαριά λόγω υπνωτικού χαπιού…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της δολοφονημένης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να υποστηρίζει ότι το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι του και πήρε ένα υπνωτικό για να κοιμηθεί, κάτι που συνήθιζε να κάνει. 

Μάλιστα, φέρεται να τονίζει ότι, όταν κοιμόταν πολύ βαριά, λόγω του χαπιού, ο φίλος του με έναν συνεργό του, βρήκαν τρόπο να μπουν στο διαμέρισμα και να σκοτώσουν την 41χρονη. 

Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στη Γεωργία”, φέρεται να επιμένει ο σύντροφος της, ο οποίος αύριο (10.01.2024) θα απολογηθεί.

Νέες αποκαλύψεις για τον σύντροφο – “Χτυπούσε την αδερφή του και με την απειλή όπλου της άρπαζε χρήματα”

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» σχετικά με το ποιος ήταν και πώς συμπεριφερόταν ο 39χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι, μαζί με τον συνεργό του, δολοφόνησαν την 41χρονη έγκυο σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος της αδερφής του κατηγορούμενου, Αντώνης Καραγιάννης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε στην αδερφή του ο 39χρονος.

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της (σσ. της 41χρονης εγκύου). Έχουν ασκηθεί εγκλήσεις προς τον κατηγορούμενο από την πλευρά μας και ήδη υπάρχουν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις. Την χτυπούσε για τα χρήματα, για να της αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτό γινόταν είτε έξω από την εργασία της είτε έξω από το σπίτι της, χωρίς να την παίρνει ένα τηλέφωνο.

Εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της και με την απειλή όπλου και της ζωής της, με αλλεπάλληλα χτυπήματα που την οδηγούσαν σε νοσηλεία, προσπαθούσε ουσιαστικά να την εξαναγκάσει να του δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», είπε αρχικά.

«Οι εν λόγω καταδικαστικές αποφάσεις είναι αποφάσεις φυλάκισης που ξεπερνούν τα 5 έτη. Έχουν εκδοθεί από το 2021, 2022, 2023 και είναι αμετάκλητες. Σήμερα εκκρεμούν 5 εγκλήσεις για να εκδικαστούν και οι 2 εξ αυτών είναι τον προσεχή Φεβρουάριο», συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

Οι τελευταίες στιγμές της Γεωργίας

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα πριν η 41χρονη Γεωργία πέσει νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου, με τον οποίο περπατούσαν χέρι-χέρι στη Θεσσαλονίκη! Στο βίντεο η έγκυος Γεωργία περπατάει με τον 39χρονο δολοφόνο της, χωρίς να γνωρίζει προφανώς πως βάδιζε σε μια ενέδρα θανάτου, καθώς τους περίμενε μέσα στο διαμέρισμα ο 34χρονος συνεργός του.

Λίγα λεπτά αργότερα, η 41χρονη και το έμβρυο που κυοφορούσε, έχασαν τις ζωές τους καθώς ο 39χρονος Άκης την κατέσφαξε ενώ στη συνέχεια την μετέφερε μαζί με τον συνεργό του, μέσα σε ένα μπαούλο, σε ερημική τοποθεσία στη Χαλκιδική.

Σχετικά Άρθρα