Μπαπέ: Ρεάλ, Παρί και ομάδες Premier League στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του

 Μπαπέ: Ρεάλ, Παρί και ομάδες Premier League στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του

Παρόλο που τα ισπανικά δημοσιεύματα που σχετικά με τον Κιλιάν Μπαπέ συνδέουν το όνομά του με πιθανή μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης ή ανανέωση συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν, η «Times» ανέφερε ότι ο Γάλλος άσσος σκέφτεται να μετακομίσει στην Premier League. Το μεταγραφικό σήριαλ με επίκεντρο τον 25χρονο Γάλλο συνεχίζεται καθώς συνδέθηκε πρόσφατα με πιθανή μετακίνηση στην Λίβερπουλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ αναφέρονται επίσης στις ομάδες που… καλοβλέπει.

Βέβαια όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη καθώς αυτή την στιγμή κοστίζει στους Παριζιάνους περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους). Ο Μπαπέ είναι ένας από τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που παίζει ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, με την «Times» να τονίζει ότι και το 2022 είχε συνομιλίες με την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο παίκτης εκμυστηρεύτηκε σε κοντινά του πρόσωπα ότι πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας (σ.σ. το οποίο κατέκτησε η ΠΣΖ) έκανε μια ιδιωτική συζήτηση μεν τον ιδιοκτήτη της Γαλλικής ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί. Εκεί τον διαβεβαίωσε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα σε κάποια άλλη ομάδα αλλά ούτε έχει καταλήξει σε απόφαση αναφορικά με το μέλλον του.

km_82d83.png

Μερικές ημέρες αργότερα, ένα δημοσίευμα της «L’ Equipe» υπογράμμισε ότι ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Το “σίριαλ” με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπαπέ επρόκειτο να φύγει από την Παρί με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν 2021-22, αλλά τελικά υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου, με την επιλογή ενός ακόμη έτους. Ωστόσο, αφού ο Εμπαπέ είπε στην ΠΣΖ ότι δεν θα συμφωνούσε με τους επιπλέον 12 μήνες της συμφωνίας, δεν επιλέχτηκε για την περιοδεία τους στην Ιαπωνία πριν από τη σεζόν το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια αρνήθηκε να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Al-Hilal, ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι έκαναν μια προσφορά 259 εκατομμυρίων λιρών για αυτόν. Ο επιθετικός αργότερα επέστρεψε στην προπόνηση της Παρί και απέρριψε την μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν συμφώνησε στο τρέχον συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους τον Μάιο του 2022.

Σχετικά Άρθρα