Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες- Κάμερες κατέγραψαν τους δύο άνδρες να μεταφέρουν το πτώμα

 Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες- Κάμερες κατέγραψαν τους δύο άνδρες να μεταφέρουν το πτώμα

Η 41χρονη Γεωργία ήταν έγκυος δύο μηνών και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών. Η σορός της γυναίκας υποδείχθηκε στις Αρχές από τον φίλο του φερόμενου ως δράστη του εγκλήματος και συντρόφου της Γεωργίας, ο οποίος «έσπασε» και ομολόγησε στην αστυνομία ότι βοήθησε τον φίλο του να ξεφορτωθούν το πτώμα. Βρέθηκε νεκρή σε ένα μπαούλο σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική με πολλαπλές μαχαιριές.

Ο σύντροφος της Γεωργίας ανακρινόταν όλη νύχτα αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν έχει ακόμα ομολογήσει. Τα κίνητρα του γυναικοκτόνου δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο ο φίλος του έκανε λόγο για οικονομικές διαφορές. Ο συνεργός που ομολόγησε ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα αλλά πως μόνο βοήθησε τον φίλο του να κρύψουν το μπαούλο με το πτώμα.

  • Μάλιστα ο συγκεκριμένος υπέδειξε στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών και το σημείο όπου είχαν πετάξει το πτώμα της άτυχης μητέρας. Παράλληλα, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συντρόφου της γυναίκας, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος, καθώς και DNA.

Επίσης, το σπίτι βρέθηκαν και αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και, κατά την εξέτασή του, να προβεί στις παραπάνω σοκαριστικές αποκαλύψεις. Βοήθεια στις Αρχές προσέφεραν και κάμερες στην περιοχή που «έπιασαν» τους δύο άντρες να μεταφέρουν την ξύλινη κατασκευή με το πτώμα της 41χρονης εγκύου.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο. Οι Αρχές ωστόσο δεν πίστεψαν το παραμύθι με τις 5.000 ευρώ και πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές.

  • Επίσης, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι αυτό παραβιάστηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το κινητό του είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της εγκύου στο μικροσκόπιο των Αρχών. Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως ήταν συστηματικός κακοποιητής αφού εκτός από τις μηνύσεις που έχει από την αδερφή του για κακοποίηση της -πέντε φορές – έδερνε και πρώην γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση.

  • Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η στάση που είχε ο σύντροφος της 41χρονης που μίλησεστην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πού είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια. Να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά χωρίς λόγο και στραφούμε σε αυτούς. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση σαν εξαφάνιση, από κοντά και το Ανθρωποκτονιών. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε. Είπε ότι με την οικογένειά της η σχέση τους είναι τυπική.

Λίγο πριν η μητέρα του τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της έχει κάνει κάτι κακό. «Ήθελα να βρεθεί αυτή η μάνα, είναι μητέρα ενός παιδιού και έγκυος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το παιδί μου ήταν ευτυχισμένο μαζί της, μου έλεγε ότι πέρναγε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω στη ζωή μου ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Θα το υποστηρίζω μέχρι να πεθάνω. Εύχομαι να βρεθεί η αλήθεια και να είναι καλά η κοπέλα» είπε η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης στο Star.

Σχετικά Άρθρα