Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου- Την σκότωσε ο σύντροφος σύμφωνα με ομολογία φίλου του

 Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου- Την σκότωσε ο σύντροφος σύμφωνα με ομολογία φίλου του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης μιας 41χρονου εγκύου από την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προσήχθησαν από την αστυνομία ο σύντροφος της γυναίκας και ένας φίλος του, ο οποίος “έσπασε” και ομολόγησε πως ο φίλος του σκότωσε την σύντροφο του και εκείνος τον βοήθησε στην μεταφορά του πτώματος σε περιοχή της Χαλκιδικής.

  • Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία αποκαλύφθηκε από τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, φέρεται να ομολόγησε πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως αυτός βοήθησε ώστε να μεταφερθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς εντόπισαν αποτυπώματα του στο σπίτι της 41χρονης και ταυτοποιήθηκαν γρήγορα καθώς ο εν λόγω φίλος του συντρόφου ήταν σεσημασμένος.

  • Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, με μαχαιριές στο στήθος και στον λαιμό.

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα.

Ο σύντροφος αρνείται τις κατηγορίες

  • Ο σύντροφος της άτυχης 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτι, προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. ως βασικός ύποπτος για τον θάνατό της, αφού βρέθηκε το πτώμα της σε χωράφι στη Χαλκιδική. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τα πάντα, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του ανέφερε ενώπιον των στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως δεν είχε εμπλοκή στη δολοφονία, αλλά «βοήθησε μόνο στη μεταφορά του πτώματος σε δασώδη έκταση στη Χαλκιδική».

Τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στη διάθεσή της είναι αρκετά για να «δέσουν» την ενοχή του συντρόφου της άτυχης εγκύου.

Οι Αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς σχετικά με τα 5.000 ευρώ. Ειδικότερα, στο τελευταίο μήνυμα, που υποτίθεται ότι είχε λάβει ο σύντροφός της από εκείνη, αναφερόταν σε 5.000 ευρώ που είχε πάρει εκείνη μαζί της πριν εξαφανιστεί. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε θέματα οικονομικής φύσης και έτσι οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν.

  • Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της ήταν εκείνος που είχε στείλει το μήνυμα από το κινητό της, καθώς διαπιστώθηκε ότι τα κινητά, το δικό του κι εκείνης, εκπέμπουν από την ίδια κεραία, ενώ εκείνος είχε πει ότι η κοπέλα εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν εκεί. Ο ισχυρισμός αυτός διαψεύδεται από τα δεδομένα που προκύπτουν από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι η αδελφή του συντρόφου της εγκύου του είχε κάνει μήνυση για κακοποίηση πέντε φορέςενώ ο ίδιος φέρεται να έδερνε κι άλλες γυναίκες, πρώην συντρόφους του.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σχετικά Άρθρα