Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση 31χρονου – Ερωτηματικά για τον κρεοπώλη

 Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση 31χρονου – Ερωτηματικά για τον κρεοπώλη

Οι δηλώσεις στενών συγγενών του αγνοούμενου στην εκπομπή «Live News», η πορεία των ερευνών και οι πληροφορίες για όσα φέρεται να υποστηρίζει ο 50χρονος κρεοπώλης που κρατήθηκε από την αστυνομία ως ύποπτος το Σαββατοκύριακο, συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο 50χρονος κρεοπώλης, ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, φέρεται να κινήθηκε σε αντίθετη κατεύθυνση από ό,τι ο ίδιος κατέθεσε στις αρχές.

Όλα άρχισαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο 50χρονος κρεοπώλης παίρνει τον νεαρό από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως λέει τον άφησε σε κόμβο της Παλιάς Εθνικής Οδού, που είχε δώσει ραντεβού με ένα φίλο του, για να πάνε για κυνήγι. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του νεαρού χάθηκαν.

Ο 50χρονος κρεοπώλης πήρε στις 20:20 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Στο σπίτι του, όμως, επέστρεψε μία ώρα μετά, στις 9 και μισή το βράδυ.

Οι αστυνομικοί που κινούν τα νήματα στη μεγάλη έρευνα έχουν διαπιστώσει πως ο 50χρονος πήγε στο χωριό Κλέππα της ορεινής Ναυπακτίας, διανύοντας μια απόσταση 2 ωρών και 40 λεπτών, με πολλές στροφές και δύσβατες χαράδρες. Από εκεί, οδηγήθηκε στο ΑΤ Μεσολογγίου για να καταθέσει και συνελήφθη με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς σε έρευνα βρέθηκε ένα μαχαίρι.

«Ο 31χρονος εξαφανίστηκε 50 μέτρα από το μαγαζί μου»

Το MEGA εντόπισε έναν φίλο της οικογένειας που διατηρεί επιχείρηση κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ο αγνοούμενος.

«Εκείνο το μοιραίο βράδυ δεν είχα δει κάτι. Στην επιχείρησή μου εργάζονται δύο μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου, η μητέρα του και η αδελφή του. Αν ήταν στην περιοχή θα περνούσε από το μαγαζί μου».

Σχετικά με τον 50χρονο που είχε δανειστεί χρήματα από τον αγνοούμενο ανέφερε ο φίλος της οικογένειας ότι τον γνωρίζει, αφού είναι συνάδελφοι κι όπως είπε «δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα».

Συγγενείς του αγνοούμενου Μπάμπη, επιμένουν πως ο κρεοπώλης του χρωστούσε ακόμα το ποσό των 17.000 ευρώ και μάλιστα ο νεαρός φέρεται να είχε ενημερώσει τους δικούς του ανθρώπους, ότι ήθελε να εξοφληθεί πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο αδερφός μου γενικά, μέχρι τα 31 του χρόνια και από άλλες καταστάσεις που μπορεί να έχουμε περάσει σαν οικογένειας, δεν έχει εξαφανιστεί ποτέ», δήλωσε η αδελφή του αγνοούμενου στο «Live News».

Σχετικά Άρθρα