Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου – Τι ερευνά η Αστυνομία

 Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου – Τι ερευνά η Αστυνομία

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Οι Αρχές έχουν θέσει ήδη υπό κράτηση τον τελευταίο άνθρωπο που είδε ζωντανό τον 31χρονο, για παράνομη οπλοκατοχή, ωστόσο σύμφωνα με τον ALPHA ήδη έχει κληθεί ακόμη ένα άτομο για ανάκριση. Πρόκειται για το άτομο το οποίο, σύμφωνα με τον 50χρονο, επικοινώνησε μαζί του ενώ είχε εξαφανιστεί ο 31χρονος και του είπε μέσα στη νύχτα πως θα πάρει στην ορεινή Ναυπακτία! Ωστόσο το εν λόγω άτομο είπε πως ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί του ο 50χρονος και δεν είχαν κανονίσει κάτι.

Την ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια ώστε να εντοπιστεί το τελευταίο στίγμα από το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου ενώ στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνδράμουν και drones.

Κραυγή απόγνωσης από την οικογένεια του Μπάμπη – Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μπάμπη Κουτσίκο στο Μεσολόγγι, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 2 Ιανουαρίου, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το ελάχιστο να εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει για τα καλά ο 50χρονος χασάπης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που είδε τελευταίος, ζωντανό, τον Μπάμπη και μάλιστα η αποκάλυψη πως χρωστούσε χρήματα στον αγνοούμενο τον βάζουν αυτόματα στο κάδρο του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Το ΙΧ του 50χρονου, με το οποίο μετέφερε τον Μπάμπη στο σημείο πίσω από τα ΤΕΙ στο Μεσολόγγι έχει γίνει φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου γίνεται προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων.

Από την κατάθεση του 50χρονου προκύπτουν διαρκώς νέα ερωτήματα ενώ έχει υποπέσει και σε αντιφάσεις.

Ποια είναι όμως αυτά;

-Γιατί έσβησε μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη μηνύματα και επαφές από το κινητό;

-Γιατί στην επιστροφή αφότου άφησε τον Μπάμπη στο συγκεκριμένο σημείο προς το σπίτι του, έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά αντί για… 10 που είναι η απόσταση οδικώς;

-Τι έκανε σε αυτό το χρονικό κενό;

-Πόσα χρήματα δανείστηκε τελικά από τον 31χρονο και πότε τα επέστρεψε;

-Γιατί είχε μαζί του μαχαίρι;

-Γιατί είχε αφήσει, όπως ισχυρίζεται, το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του;

Όλα αυτά τα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν οι έμπειροι αξιωματικοί.

Παράλληλα, αναμένεται και το άνοιγμα των κεραιών τηλεφωνίας ώστε να αποτυπωθεί με ακρίβεια που βρισκόταν τελευταία φορά το στίγμα στο κινητό του 31χρονου αλλά και του 50χρονου, στα χρονικά περιθώρια της εξαφάνισης.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τον Μπάμπη Κουτσίκο, το γεγονός πως φορούσε smartwatch στο χέρι ίσως δώσει μια έξτρα βοήθεια στις Αρχές για τον εντοπισμό του.

Σχετικά Άρθρα