Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί του Άρη για επίθεση με τσεκούρι σε οπαδό του ΠΑΟΚ

 Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί του Άρη για επίθεση με τσεκούρι σε οπαδό του ΠΑΟΚ

Τέσσερις νεαροί, οπαδοί του Άρη, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους για την σοκαριστική επίθεση με τσεκούρι, μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα σε οπαδό του ΠΑΟΚ, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον Οκτώβριο του 2023.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες, με δύο απ’ αυτούς να είναι 22 ετών και οι υπόλοιποι 23χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, παράβαση του νόμου περί όπλων και παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά σε φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Αναφορικά με το συμβάν, ξημερώματα της 29-10-2023, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι νεαροί, έχοντας οπαδικά κίνητρα και κρατώντας μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα, επιτέθηκαν σε βάρος δύο αντρών 36 και 27 ετών. Αναφέρθηκε ο τραυματισμός των δύο τελευταίων, καθώς και φθορές σε εξοπλισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.

Σχετικά Άρθρα