Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της 41χρονης αρνείται πως την σκότωσε

 Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της 41χρονης αρνείται πως την σκότωσε

Ο σύντροφος της άτυχης 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτι, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. ως βασικός ύποπτος για τον θάνατό της, αφού βρέθηκε το πτώμα της σε χωράφι στη Χαλκιδική. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τα πάντα, ενώ, σύμφωνα με το thestoday.gr, ο φερόμενος ως συνεργός του ανέφερε ενώπιον των στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως δεν είχε εμπλοκή στη δολοφονία, αλλά «βοήθησε μόνο στη μεταφορά του πτώματος σε δασώδη έκταση στη Χαλκιδική».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πτώμα της 41χρονης έχει μαχαιριές σε λαιμό και στήθος.

Τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στη διάθεσή της είναι αρκετά για να «δέσουν» την ενοχή του συντρόφου της άτυχης εγκύου, που είχε ένα παιδί και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης για το δεύτερο.

Ο ιατροδικαστής έχει μεταβεί στο χωράφι, όπου πέταξαν το πτώμα της γυναίκας, για να εξετάσει τη σορό και να ρίξει φως σε όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωράφι, εκεί όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας, μέσα σε κουτί που προσομοιάζει με μπαούλο, υπάρχουν αίματα.

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στον σύντροφο της 41χρονης εγκύου – Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του

Ο σύντροφός της καταθέτει αυτήν την ώρα, αφού προσήχθη από τις Αρχές, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του εντοπίστηκαν πάρα πολλά αποτυπώματα της κοπέλας, του ίδιου αλλά και του φίλου του, που είναι σεσημασμένος. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι κάτι μπορεί να προηγήθηκε στο σημείο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκε και αίμα εκεί.

Οι Αρχές έφτασαν στον φίλο του συντρόφου, που φέρεται να αποκάλυψε το έγκλημα, μέσω των αποτυπωμάτων.

Ο ίδιος είχε στείλει το μήνυμα στο κινητό του από το τηλέφωνο της 41χρονης – Οι κεραίες κινητής τον “διαψεύδουν”

Κατά τις ίδιες πηγές, οι Αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς σχετικά με τα 5.000 ευρώ. Ειδικότερα, στο τελευταίο μήνυμα, που υποτίθεται ότι είχε λάβει ο σύντροφός της από εκείνη, αναφερόταν σε 5.000 ευρώ που είχε πάρει εκείνη μαζί της πριν εξαφανιστεί. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε θέματα οικονομικής φύσης και έτσι οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της ήταν εκείνος που είχε στείλει το μήνυμα από το κινητό της, καθώς διαπιστώθηκε ότι τα κινητά, το δικό του κι εκείνης, εκπέμπουν από την ίδια κεραία, ενώ εκείνος είχε πει ότι η κοπέλα εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν εκεί. Ο ισχυρισμός αυτός διαψεύδεται από τα δεδομένα που προκύπτουν από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι η αδελφή του συντρόφου της εγκύου του είχε κάνει μήνυση για κακοποίηση πέντε φορές, ενώ ο ίδιος φέρεται να έδερνε κι άλλες γυναίκες, πρώην συντρόφους του.

Σχετικά Άρθρα