Αστυνομικοί στο “Γ. Καραϊσκάκης” – Αναζητούν στοιχεία για τους οργανωμένους

 Αστυνομικοί στο “Γ. Καραϊσκάκης” – Αναζητούν στοιχεία για τους οργανωμένους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της οπαδικής βίας και των χούλιγκαν στη χώρα μας, καθώς αυτή τη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν έρευνες για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη από την Αθλητική Βια και αναζητούν στοιχεία σχετικά με οργανωμένους οπαδούς…

Πρόκειται για στοχευμένες κινήσεις που σκοπό έχουν την αναζήτηση στοιχείων προκειμένου να ταυτοποιηθούν άτομα που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Έρχονται συλλήψεις, «δένουν» την εγκληματική οργάνωση

Συλλήψεις οπαδών και «δέσιμο» της κατηγορίας περί εγκληματικής οργάνωσης με εμπλοκή τουλάχιστον 30 ατόμων αναμένεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order τις προσεχείς ημέρες.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ασφάλειας, σημειώνουν πως η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος των ανδρών των ΜΑΤ με φωτοβολίδες και εκρηκτικές μολότοφ στου Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, δεν «έκλεισε» ποτέ, αντιθέτως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, όλο το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα στελέχη της ασφάλειας συνέχισαν να συλλέγουν μαρτυρίες και καταθέσεις για την υπόθεση.

Μάλιστα πηγές ενημέρωσης του Law and Order, αναφέρουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα επανέλθει με «κρότο» στην επικαιρότητα με μπαράζ αποκαλύψεων.

Η σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της επίθεσης που προκάλεσε τον θάνατο του Λυγγερίδη έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, αποτελεί χρέος τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. και ακόμη και εν μέσω Κρίσεων στο σώμα, τα στελέχη της ασφάλειας επιθυμούν να οδηγήσουν τους εμπλεκόμενους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα