Νέα τηλεφωνική απειλή για τον 14χρονο που ξυλοκοπήθηκε στην Αγία Παρασκευή

 Νέα τηλεφωνική απειλή για τον 14χρονο που ξυλοκοπήθηκε στην Αγία Παρασκευή

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς που περνά ο 14χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του την περασμένη Τρίτη στην Αγία Παρασκευή. Ο 14χρονος το βράδυ του Σαββάτου της 6ης Ιανουαρίου δέχθηκε στο κινητό του με απόκρυψη, απειλητικό τηλεφώνημα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας του.

«Χθες το βράδυ στις 21.40 τηλεφώνησαν από απόκρυψη στο τηλέφωνο του γιου μου και τον απείλησαν πάλι», αποκάλυψε ο πατέρας του 14χρονου που υπέστη τον ξυλοδαρμό από τρεις συνομήλικους του στην Αγία Παρασκευή

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταραχθεί. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μου βάλουν στο κεφάλι μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Αυτό που θα πρέπει να δει η Αστυνομία είναι το πόσα άτομα μπορεί να εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία. Πιθανολογώ ότι είναι περισσότερα άτομα», υποστήριξε ο πατέρας του ανήλικου, μιλώντας στο OPEN το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο ανήλικος σύμφωνα με τον πατέρα του διήρκησε 47 δευτερόλεπτα και έγινε από ένα άτομο πιθανότατα έφηβο.

Ο 14χρονος πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε όταν περιέγραψε για το πώς βρέθηκε χωρίς παπούτσια και πώς τον ανάγκασαν να γονατίσει στην οδό Λυκείου, όπου εκείνη την ώρα περνούσαν περαστικοί.

«Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω γιατί άρπαξαν το σκυλάκι μου και δεν ήθελα να του κάνουν κακό. Πρώτα με πλησίασε ο συμμαθητής μου, οι άλλοι δύο ήταν κρυμμένοι λίγα μέτρα από το σπίτι, δίπλα από ένα γκαράζ. Με απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον σκύλο μου, αν δεν τους ακολουθήσω», δήλωσε στο newsit.gr και πρόσθεσε: «Με χτύπησαν και στη συνέχεια με έβαλαν να γονατίσω και να αναφερθώ σε δύο κορίτσια, τα οποία δεν γνώριζα. Με τραβούσαν βίντεο εκείνη την στιγμή».

Σχετικά Άρθρα