Μεσολόγγι:Αγωνία για την τύχη του 31χρονου- Τι είπε ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος

 Μεσολόγγι:Αγωνία για την τύχη του 31χρονου- Τι είπε ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της Πέμπτης. Στην επιχείρηση συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα εθελοντών διασωστών με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, οι οποίοι «σαρώνουν» την περιοχή γύρω από τα παλιά ΤΕΙ της πόλης όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του 31χρονου.

Την ίδια ώρα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εξετάζουν ως μάρτυρα έναν 51χρονο, φίλο της οικογένειας του Μπάμπη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος υποστηρίζει πως πήρε με το αυτοκίνητό του τον 31χρονο και τον οδήγησε στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, από όπου θα τον παραλάμβανε ένα άλλο άτομο προκειμένου να πάνε για κυνήγι. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που θα συνόδευε το νεαρό στο βουνό.

Παράλληλα, ο ίδιος, μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του αγνοούμενου φέρεται να έφυγε από το Μεσολόγγι και να πήγε σε ένα σπίτι, στην Κλέπα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Σημειώνεται ότι ο 51χρονος από χθες μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την υπόθεση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας συνελήφθη για ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του 31χρονου ενώ εξετάζουν και μια οικονομική διαφορά που είχε ο Μπάμπης με τον μάρτυρα.

Σχετικά Άρθρα