Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο θείος του βρέφους που πέθανε – “Έπρεπε να το στείλουν σε άλλο νοσοκομείο”

 Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο θείος του βρέφους που πέθανε – “Έπρεπε να το στείλουν σε άλλο νοσοκομείο”

Ξέσπασε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο θείος του άτυχου βρέφους που έχασε τη ζωή του στην Πτολεμαΐδα, αναφέροντας αρχικά ότι «τρεις μέρες με πυρετό και πήγαινε νοσοκομείο-σπίτι δεν του έκαναν εισαγωγή, μέχρι που κατέληξε. Στις 2 του μήνα πήγε δύο φορές, μία φορά κατά το μεσημέρι 11-12 και μία φορά το βράδυ που πέθανε. Οι γιατροί είπαν ότι είναι μία γρίπη και καλύτερα να πας σπίτι και να πάρεις μία αντιβίωση και θα περάσει».

«Το λάθος των γιατρών είναι ότι δεν του έκαναν εισαγωγή. έπρεπε να το στείλουν σε άλλο νοσοκομείο, έπρεπε να το πάνε στη Θεσσαλονίκη. Αν έβαζαν οι γιατροί τα δυνατά τους και δεν μπορούσαν να το σώσουν θα ήταν άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί έκαναν αυτό το λάθος. δεν το κράτησαν μέσα, να του δώσουν τη βοήθεια που έπρεπε», πρόσθεσε.

«Ζητάμε δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Να βγει η αλήθεια. Όποιος φταίει να πληρώσει. Να μην ξανασυμβεί σε άλλο παιδάκι, σε άλλο άνθρωπο», κατέληξε ο θείος του 15 μηνών βρέφους.

Υπενθυμίζεται ότι το 15 μηνών βρέφος έχασε τελικά τη ζωή του, με τη νεκροψία-νεκροτομή να δείχνει βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ για τον θάνατό του έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Σχετικά Άρθρα