Γιατί δεν θα πάει στις Σπέτσες ο Αλέξης Τσίπρας- Το παρασκήνιο

 Γιατί δεν θα πάει στις Σπέτσες ο Αλέξης Τσίπρας- Το παρασκήνιο

Στις Σπέτσες θα ταξιδέψουν τελικά 35 βουλευτές μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας μία μόλις ημέρα μετά τη διαρροή της τριήμερης συνεδρίασης εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό ότι δεν θα δώσει το παρών.

Ως πρώην Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συμμετάσχει σε συνεδρίαση για τον συντονισμό των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον προγραμματισμό του έργου της ανά τομείς το επόμενο χρονικό διάστημα. Και τούτο διότι εκ του ρόλου του ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παρεμβαίνει πιο κεντρικά και ταυτόχρονα πιο στοχευμένα στην πολιτική δραστηριότητά του του κόμματος δίνοντας, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, και την κατάλληλη πολιτική νοηματοδότηση.

Ο πρώην αρχηγός δεν θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία παρουσιάσεων μέσω powerpoint κτλ. Άλλωστε η κοινοβουλευτική του παρουσία δεν μπορεί να έχει σχέση μ’ αυτήν των υπόλοιπων βουλευτών.

Ακόμα και το γεγονός ότι οι Σπέτσες ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιά της οποίας ο κ. Τσίπρας είναι βουλευτής δεν μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο.

Σχετικά Άρθρα