Οι “σπόντες” του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

 Οι “σπόντες” του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Ζευγάρι φαίνεται πως είναι εδώ και μερικούς μήνες η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης, με την είδηση να γίνεται γνωστή προ ημερών, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο νεαρός ποδοσφαιριστής, βρίσκονται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες, με τους δύο τους να είναι πολύ ερωτευμένοι, και να προσπαθούν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η 34χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι ζευγάρι, Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησαν και την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, με μία φωτογραφία από νυχτερινή τους έξοδο να διαρρέει στα social media.

Το θέμα, φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο και από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος, στη διάρκεια της εκπομπής της Πέμπτης, 04/01, «πέταξε σπόντες» στη συνεργάτιδά του, προσπαθώντας να της αποσπάσει κάποια πληροφορία.  

Συγκεκριμένα, και μετά την προβολή ενός θέματος για τη φημολογούμενη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά στο «Πρωινό», η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι, με τον Γιώργο Λιάγκα να της λέει: «Γιατί δεν θα πεις κάτι; Για να μη ρωτήσουμε για σένα μετά. Για σένα δεν θα ρωτήσουμε, γιατί έχεις το προνόμιο να είσαι στην εκπομπή μας. Και να ξέρουμε δεν θα ρωτήσουμε», ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε με νόημα: «Η ουσία είναι ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά δεν κρύβονται. Εσύ Ελένη κρύβεσαι; Γενικά ρωτάω».

Η Ελένη Βουλγαράκη πέρασε αμήχανα στο επόμενο θέμα, χωρίς να σχολιάζει κάτι, με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει: «Είδες; Αυτή τις μοιράζεται τις πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Ρε, την Ελένη… Δεν σκοπεύεις να πεις κάτι, εντάξει, δεκτό».

Στο θέμα δόθηκε και συνέχεια, με τον Γιώργο Λιάγκα να επανέρχεται, αυτή τη φορά με αφορμή τη σχέση του Νίκου Βέρτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Είδες Ελένη μου; Σιγά σιγά όλοι οι έρωτες βγαίνουν. Ξέρεις τι λέει ο ελληνικός λαός Ελένη μου; Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, Ελένη μου. Άμα είναι να περιμένουμε επτά χρόνια ρε Ελένη για να μάθουμε αν είσαι σε σχέση…», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με την Ελένη Βουλγαράκη να αποφεύγει και πάλι ευγενικά να δώσει κάποια απάντηση.

Σχετικά Άρθρα