Ακρίτα: Αντί για Σπέτσες να πηγαίναμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες

 Ακρίτα: Αντί για Σπέτσες να πηγαίναμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες

Την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τριήμερο εργασίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες από τις 19 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου σχολιάζει η βουλευτής του κόμματος, Έλενα Ακρίτα.

Σε ανάρτησή της στο facebook, σημειώνει μεταξύ άλλων πως “και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει εκτός Αθηνών” ενώ στη συνέχεια προτείνει τις περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες όπως η Καρδίτσα, ο Έβρος, η Ρόδος, η Εύβοια και ο Βόλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

“Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην Στο τριήμερο 19-21/01 πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλημέρα σε όλους!”

Σχετικά Άρθρα