Γκάζι: Πλησιάζει τον “πιστολέρο” η ΕΛΑΣ – Οι νέες πληροφορίες

 Γκάζι: Πλησιάζει τον “πιστολέρο” η ΕΛΑΣ – Οι νέες πληροφορίες

Στενεύει ο κλοιός για τον Αλβανό πιστολέρο, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά παρέας Κρητικών στο Γκάζι. Ο Αλβανός πιστολέρο, ο συνεργός του οποίου συνελήφθη από τις Αρχές, κρύβεται από εκείνο το πρωί που έσπειρε τον πανικό στο Γκάζι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MEGA, ο πιστολέρο το 2012 είχε κατηγορηθεί για κλοπές και διαρρήξεις στην Κέρκυρα και σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Οι πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι έναν χρόνο αργότερα ο Αλβανός διέφυγε στη χώρα του και αργότερα επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα, όπου συνέχισε την εγκληματική του δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το ενδεχόμενο ο Αλβανός πιστολέρο να το έχει σκάσει στην Τουρκία, όπου έχει γνώριμους από τις παράνομες δραστηριότητές του, όμως έχουν καταλήξει ότι παραμένει στη χώρα μας.

Έρευνες όμως έγιναν και σε σημεία της Εύβοιας, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλες τις πληροφορίες που είχαν σε βάρος του. Στο στόχαστρο τους έβαλαν και συγγενικά αλλά και φιλικά πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να τον βοήθησαν να κρυφτεί.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως θα φτάσουν στη σύλληψη του Αλβανού πιστολέρο, που άνοιξε πυρ κατά της παρέας των Κρητικών έξω από μπαρ στο Γκάζι.

Σχετικά Άρθρα