Ανάβυσσος: Άρπαξαν και λήστεψαν προγραμματιστή – Συνελήφθη 24χρονο Μολδαβός

 Ανάβυσσος: Άρπαξαν και λήστεψαν προγραμματιστή – Συνελήφθη 24χρονο Μολδαβός

Επίθεση από τρία άτομα δέχθηκε 29χρονος προγραμματιστής στην Ανάβυσσο, με τους δράστες να του παίρνουν αρχεία από τους υπολογιστές του γραφείου του. Η επίθεση σε βάρος του προγραμματιστή έγινε όταν ο 29χρονος επέστρεφε στο σπίτι του. Τρία άτομα που επέβαιναν σε ένα όχημα σταμάτησαν δίπλα από το αυτοκίνητο του και τον ακινητοποίησαν, δένοντας τα χέρια του και κλείνοντας του το στόμα με μονωτική ταινία.

Οι τρεις δράστες άρπαξαν το πορτοφόλι του προγραμματιστή, στο οποίο υπήρχε η ταυτότητά του αλλά και κάρτες. Ακόμη άρπαξαν και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Ο προγραμματιστής κατάφερε έπειτα από ώρα να ξεφύγει και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου τηλεφώνησε στους αστυνομικούς.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί εντόπισαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν, εμβόλισαν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και συνέλαβε έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος, σύμφωνα με το MEGA, είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Μολδαβία.

Σχετικά Άρθρα