Αγία Παρασκευή/Bullying: Απειλητικά τηλέφωνα στο σπίτι του 13χρονου θύματος

 Αγία Παρασκευή/Bullying: Απειλητικά τηλέφωνα στο σπίτι του 13χρονου θύματος

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έζησε ένας 13χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του. «Δεν είναι ότι βρέθηκαν στον δρόμο, διαφώνησαν για κάτι και πλακώθηκαν στο ξύλο ή έδωσαν δυο χαστούκια. Μιλάμε ότι πήγαν τρεις μαζί – δύο τον κρατούσαν και ένας του έριξε γροθιά στη μύτη με κλειδιά» είπε ο πατέρας του μαθητή στο Star.

Οι απειλές δε σταμάτησαν. Λίγες ώρες μετά το άγριο περιστατικό ο ανήλικος και η οικογένεια του καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν ανώνυμα τηλεφωνήματα.

«Με πήραν τη νύχτα και μου είπαν ότι “θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα”. Ήταν 3:00 τη νύχτα. Αφού είχα γυρίσει από το αστυνομικό τμήμα πλέον» κατήγγειλε ο πατέρας του 13χρονου.

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας του 13χρονου είπε: «Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι και είπε στον αστυνόμο ότι φοβάται για την ζωή του. Μέσα σε μία διάρκεια 3 ημερών αυτά τα παιδιά έχουν διαπράξει 4 κακουργήματα. Τα παιδιά φορούσαν μπαλακλάβα για να μην αναγνωρίζονται, ήξεραν ότι εκείνη τη στιγμή εγκληματούσαν. Τον έπιασαν δύο και του έριξαν μπουνιά στο πρόσωπα με κλειδιά στο χέρι. Είναι σκληροί εγκληματίες».

Ο εφιάλτης για τον 13χρονο ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι που μένει για να πάει μια βόλτα. «Τον άρπαξε ένα παιδί που γνώριζε».

Οι τρεις δράστες, δύο συμμαθητές του 13χρονου και ακόμα ένας ανήλικος που δεν γνώριζε, του είχαν στήσει ενέδρα. «Τον χτύπησαν και έψαξαν στην αρχή να βρουν αν έχει χρήματα και μετά του πήραν τα παπούτσια».

Στην οδό Λυκείου στην Αγία Παρασκευή, ο 13χρονος εγκλωβίστηκε και το μαρτύριο του ξεκίνησε. «Τον απείλησαν με σουγιά να μην μιλήσει γιατί πέρασε ένα ζευγάρι εκείνη την ώρα».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι τρεις δράστες τον λήστεψαν και τον έγδυσαν. Τον ανάγκασαν να περπατήσει ξυπόλυτος, τον έβαλαν να γονατίσει μπροστά τους και τραβούσαν βίντεο με το μπούλινγκ που του έκαναν.

Την ώρα που τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει με χυδαία λόγια για δύο κοπέλες από το σχολείο. Στη συνέχεια άρχισαν να στέλνουν το συγκεκριμένο βίντεο σε μέλη της παρέας τους.

Η επίθεση σε βάρος του 13χρονου ολοκληρώθηκε με τους δράστες να τον απειλούν ότι θα τον μαχαιρώσουν αν μιλήσει, να τον βάζουν να επαναλάβει τις ύβρεις για τα δύο κορίτσια και να του αποκαλύπτουν παλαιότερες επιθέσεις στο σπίτι του. «Το παιδί ήρθε στο σπίτι με την μύτη κατακόκκινη, μέσα στα αίματα».

Όπως του είπαν ήταν εκείνοι που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχαν πετάξει αυγά στους τοίχους της πολυκατοικίας που μένει ο 13χρονος και είχαν λερώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του.

Φεύγοντας ο ένας τον απείλησε πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσει με σουγιά και ο δεύτερος ότι έχει πιστόλι και με αυτό θα τον σκοτώσει. Οι δύο από τους τρεις ανήλικους δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για το τρίτο άτομο που ήταν μαζί τους.

Ο 13χρονος παραμένει σε κατάσταση σοκ από τα όσα έζησε, η μητέρα του οργισμένη και μια ολόκληρη περιοχή στην Αγία Παρασκευή ανάστατη, από τις πρακτικές μαφίας που ακολούθησαν τρία ανήλικα παιδιά που ήθελαν να κάνουν επίδειξη στην παρέα τους, μέσα από τα βίντεο που τράβηξαν.

Σχετικά Άρθρα