Βουλγαρία: Το λεωφορείο τράκαρε και στην αρχή του ταξιδιού – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Ελλήνων 

 Βουλγαρία: Το λεωφορείο τράκαρε και στην αρχή του ταξιδιού – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Ελλήνων 

Επιστρέφουν στην χώρα μας οι περίπου 50 Έλληνες τουρίστες, που επέβαιναν στο λεωφορείο το οποίο συγκρούστηκε χθες με φορτηγό που έφερε τούρκικες πινακίδες κοντά στον κόμβο για την πόλη Μπόροβο της Βουλγαρίας. Οι οκτώ Έλληνες βγήκαν από το νοσοκομείο, όπου παραμένει μία γυναίκα που χειρουργήθηκε για τραύμα στο κεφάλι.

Επιβάτες περιέγραψαν τις στιγμές πανικού που επικράτησαν μετά το ατύχημα στον δρόμο Ρούσε – Μπιάλα. «Και όπως πηγαίναμε ήσυχα και ωραία και κατευθυνόμαστε προς τη Σόφια, πλαγιομετωπικά έγινε η σύγκρουση. Μία νταλίκα μας χτύπησε και μας έριξε σε έναν γκρεμό. Για καλή μας τύχη πέσαμε σε ένα ανάχωμα που είχε δέντρα και στάθηκε όρθιο το λεωφορείο. Μία κυρία είχε χτυπήσει αρκετά στη μέση της, 10 άτομα περίπου τραυματίστηκαν, μαζί με εμένα που έχω μώλωπες στο δεξί μάτι και στο πρόσωπο» δήλωσε μία επιβάτιδα στην ΕΡΤ, που μετέδωσε πως το λεωφορείο είχε τρακάρει ξανά στην αρχή του ταξιδιού, στην Ρουμανία, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος και συνέχισαν με άλλο λεωφορείο.

Άλλος επιβάτης, που επέβαινε σε ένα από τα δύο λεωφορεία, ανέφερε για το προπορευόμενο λεωφορείο. «Είχα τα εγγόνια μου μέσα, την κόρη μου, τον γαμπρό μου και τη γυναίκα μου. Καλύτερα να ήμουν εγώ μέσα στο πούλμαν παρά αυτό που έζησα» είπε. «Τρελάθηκα. Άλλους τους βγάζαμε από το παράθυρο» είπε σημειώνοντας ότι οι επιβάτες ήταν τυχεροί γιατί το λεωφορείο δεν κατέληξε στο κοντινό ποτάμι.

Σχετικά Άρθρα