Βουλγαρία:Τροχαίο με Έλληνες τραυματίες – Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα

 Βουλγαρία:Τροχαίο με Έλληνες τραυματίες – Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα

Τροχαίο με δέκα τραυματίες, ανάμεσά τους και Έλληνες, συνέβη στη Βουλγαρία όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε από τον δρόμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το λεωφορείο υπάρχουν δέκα συνολικά τραυματίες – ανάμεσά τους και επιβάτες με Ελληνικά και Ρωσικά διαβατήρια.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στην βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με Ρουμανία. Ένα τουριστικό λεωφορείο με ρουμάνικες πινακίδες, συγκρούστηκε με νταλίκα από Τουρκία. Το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου. Από το όχημα ανασύρθηκαν 10 τραυματίες σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα, 8 Έλληνες και 2 Ρουμάνοι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση των βουλγαρικών αρχών.

Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

Μαρτυρίες επιβατών

  • «Θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν το όχημα και τον οδηγό και στη συνέχεια είχαμε ένα δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», εξήγησε ένας τουρίστας.

Ένας άλλος, ο Παναγιώτης Γραψάς μίλησε στο bTV: «Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά… Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα. Ήταν απίστευτα αγχωτικό, δεν αντιληφθήκαμε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βίντεο με τους Έλληνες επιβάτες μετά το τροχαίο:

Σχετικά Άρθρα