Η μεγάλη εξομολόγηση της Άντζελας για τον γιο που έκανε στα 15 – “Για 27 χρόνια πίστευε ότι είμαστε ξαδέλφια”

 Η μεγάλη εξομολόγηση της Άντζελας για τον γιο που έκανε στα 15 – “Για 27 χρόνια πίστευε ότι είμαστε ξαδέλφια”

Δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της η Άντζελα Δημητρίου στην πρώτη εκπομπή του χρόνου του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, όταν αναφέρθηκε στον γιο της, Βαγγέλη.

Μιλώντας για το μεγάλο της μυστικό και για το πώς η ίδια του αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δεν είναι ξαδέρφη του, αλλά η μητέρα του, η ίδια ξέσπασε…

Όπως είπε, η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε αυτό το παιδί όταν ήταν 15 ετών, με αποτέλεσμα η θεία της να τον υιοθετήσει και αυτό το μυστικό να μείνει κρυμμένο για 27 ολόκληρα χρόνια.

«Πάντα μέσα μου είχα ένα “αχ και ένα βαχ” αλλά ποτέ δεν το έλεγα προς τα έξω. Γιατί να μην έχω έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει, γιατί στη δουλειά μου να τρώω τόσο μπούλινγκ. Η δύναμή μου ήταν ότι κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του. Αυτό το παιδί από την κλινική έφυγε χωρίς τη μάνα του, πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο. 

Τον πρόσεχα από μακριά πάντα, όλα τα χρόνια. Όταν απολύθηκε και ήρθε και με βρήκε με τη γυναίκα του. Με είχε σαν ξαδέρφη του. Δεν ήξερε τίποτα! Ήθελα να του το πω γιατί η θεία μου έφυγε από καρκίνο. Όταν έφυγε, θεώρησα καλό να του πω όλη την ιστορία. Ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη έγκυο, έμεινε ένα μήνα στην κλινική να το γυρίσει. Και αυτό το παιδάκι το λένε Βαγγέλη», είπε η Άντζελα Δημητρίου, για να συνεχίσει:

«Πιάνεται από την καρέκλα και μου λέει “Θέλω να μου πεις ποιος είναι ο πατέρας μου”. Τον πήρε τηλέφωνο, μίλησαν, τον πήγαμε μαζί στην εκκλησία όταν παντρεύτηκε. Του είπε “Δεν πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος γιατί δεν εκτίμησες αυτή τη γυναίκα που με γέννησε”. Το υιοθέτησε η αδελφή της μητέρας μου. Νόμιζε ότι ο πατέρας του ήταν ο θείος μου. Αφού πέθανε η θεία μου, του είπα όλη την ιστορία. Τον πήγαμε στην εκκλησία μαζί με τον πατέρα του, κάναμε έναν πολύ ωραίο γάμο. Έχω δύο εγγόνια, η μία είναι 24 ετών και έχει το όνομά μου και ο εγγονός μου απολύθηκε από φαντάρος και είναι στην Γερμανία. Τους βλέπω όποτε μπορώ».

«Όταν είπα την αλήθεια στον γιο μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Η μάνα μου δεν μπορούσε να το πει στον Βαγγέλη γιατί ένιωθε ενοχές. Από την άλλη, έπρεπε σαν καλή μάνα να του το πω. Απελευθερώθηκα! Η Όλγα στην αρχή είχε σοκαριστεί γιατί όλα τα χρόνια μου ζητούσε αδελφάκι και ξαφνικά της φέρνω ένα μεγάλο παιδί και να της πω ότι είναι αδέλφια. Το “Ποια θυσία” είναι γραμμένο για τον γιο μου. Και το “Δύο φωνές” είναι για την κόρη μου».

Σχετικά Άρθρα