Επενδυτικός οργασμός στον κλάδο της φιλοξενίας

 Επενδυτικός οργασμός στον κλάδο της φιλοξενίας

Συνεχίζεται ο επενδυτικός οργασμός στον κλάδο της φιλοξενίας, με 30 νέα projects δεκάδων εκατ. ευρώ ανά την επικράτεια. Η δραστηριότητα αφορά στον εκσυγχρονισμό, αναβάθμιση, επέκταση, έγκριση περιβαλλοντικών προτύπων και ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων, με στόχο τη θερινή περίοδο, που αναμένεται να συνεχίσει και φέτος με υψηλές αποδόσεις.

Τα σκήπτρα διεκδικούν τα νησιά, όπου υλοποιείται ο μεγαλύτερος αριθμός των τουριστικών έργων, ενώ ακολουθεί η Κρήτη που παραμένει πόλος έλξης για τους επενδυτές.

Νησιά

  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κω ενέκρινε οικοδομική άδεια για αλλαγή χρήσης από κατοικίες σε ξενοδοχείο και προσθήκη νέων κτιρίων ξενοδοχείου 4* κλασικού τύπου 56 κλινών. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Κέφαλος στην Κω και ανήκει στην εταιρία KEFALOS VIEW ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Άνδρου προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση ξενοδοχείου 5*. Το κατάλυμα βρίσκεται στη θέση Άμμος-Κρινάκια στον οικισμό Όρμο Κορθίου της Άνδρου και ανήκει στον Κουτσιάνα Νικόλαο.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης ενέκρινε οικοδομική άδεια για «ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ BUNGALOWS”. Το κατάλυμα βρίσκεται στον οικισμό Λαγκαδά του δήμου Κύθνου και ανήκει κατά 50% στον ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και κατά 50% στον ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΥΡΩΝΑ.
  • Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΩΡΟΦΟ ΤΜΗΜΑ, ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ”. Το ακίνητο βρίσκεται εντός ορίων του οικισμού Αγίας Άννας δημοτικής κοινότητας Αγίου Αρσενίου Νάξου και ανήκει στον ΑΡΤΣΑΝΟ ΜΙΧΑΗΛ.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Θήρας προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για «ΟΙΚΟΠΕΔΟ Α: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 20 ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ”. Το ακίνητο βρίσκεται στη θέση “ΠΕΡΓΕΡΙ” στην τοπική κοινότητα Ημεροβιγλίου και ανήκει στον κ. Ζαχαρόπουλο Διονύση.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Μήλου προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚEΣ ΚΑΤ ́ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στον οικισμό Μύτακα και ανήκει στην εταιρία AGNANTI VIEW HOTEL ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ρόδου ενέκρινε οικοδομική άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων με κολυμβητικές δεξαμενές κατηγορίας 5*. Το κατάλυμα βρίσκεται στην περιοχή Λαχανιά της Ρόδου και ανήκει στην εταιρία SOUTH RHODES TOURIST ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Λευκάδας προχώρησε στην έγκριση οικοδομικής άδειας για το “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΓΑΤΖΙΑΣ SAIL INN” Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Ελλομένου Νυδρί και ανήκει στον κ. ΓΑΤΖΙΑ ΠΕΤΡΟ.
  • Επιπροσθέτως η υπηρεσία δόμησης του δήμου Σάμου προχώρησε σε προέγκριση αναθεώρησης οικοδομικής άδειας για “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΕΡΑΤΩ» ΚΑΤΑ 48 ΚΛΙΝΕΣ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην οδό Κανάρη στο λιμάνι Καρλοβάσου και ανήκει στην εταιρία ΞΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ Α.Ε.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου θήρας προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 24 ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ”. Το ακίνητο βρίσκεται στο Μαγγανάρι στην ίο και ανήκει στην εταιρία STAMANIA ENTERPRISES.
  • Η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, αποφάσισε την υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4* ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 92 ΚΛΙΝΩΝ.» με διακριτικό τίτλο «ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ – OLIVE PRESS», ιδιοκτησίας και εκμεταλλεύσεως ΤΡΥΦΩΝ Θ. & ΣΙΑ Α.Ε. στην Παραλία Μήθυμνας, Δήμου Δυτικής Λέσβου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ζακύνθου παραχώρησε οικοδομική άδεια για «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 2* ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚH ΔΕΞΑΜΕΝH”. Το ακίνητο βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως Λαγανά στη δημοτική κοινότητα Παντοκράτορα και ανήκει στην εταιρία WHITE OLIVE A.E.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Μήλου ενέκρινε οικοδομική άδεια για “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην περιοχή “ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ” και ανήκει στην εταιρία ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κω προχώρησε σε προέγκριση για αναθεώρηση οικοδομικής άδειας λόγω “1. Τροποποίησης του κτιρίου 2, 2.Αλλαγής σχήματος της κεντρικής πισίνας και 3. κατάργησης του ΗΧ πισίνας. – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ(***) CAVO D’ORO, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ(****) 99 κλινών KAI KATAΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ.” Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Πύλι Μαρμάρι στην Κω και ανήκει κατά 50% στον Παπασταθόπουλο Στυλιανό και κατά 50% στον Παπασταθόπουλο Ζήση.

Κρήτη

  • Η υπηρεσία δόμησης το δήμου Ρεθύμνης ενέκρινε οικοδομική άδεια για “ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΣΤΕΡΩΝ (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΨΕΩΝ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛ. ΧΩΡΟΥ, ΠΡΟΣΘΗΚΗ 4 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΕΑΡΤΕΜΙΣ ΚΤΙΡΙΟ Β)”. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέσα Ρεθύμνου και ανήκει στην εταιρία ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΑΕΞΤΕ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Σιθωνίας προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ”. Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Αγίου Νικολάου στη θέση Κοράκια και ανήκει στην εταιρία ΣΤΑΝΤΑ Α.Ε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Αγίου Νικολάου προχώρησε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ (ΜΕ ΑΡ.ΟΙΚ.ΑΔΕΙΑΣ 315/1982) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΥΟ ΠΙΣΙΝΩΝ”. Το ακίνητο βρίσκεται στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου-Σητείας και ανήκει στην εταιρία UKG.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων προχώρησε σε αναθεώρηση της Υπ. Αριθμόν 277/18 Ο.Α. (που αφορά Ξενοδοχείο κλασικού τύπου 4 αστέρων (4*) με υπόγειο και κολυμβητική δεξαμενής). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός δήμου Πλατανιά και ανήκει στην κ. Τσουρκάνου Αλίνα.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ – IKOS KISSAMOS”. Το κατάλυμα βρίσκεται στον οικισμό Αγίου Αντωνίου/Κορφαλώνα και ανήκει στην εταιρία IKOS KISSAMOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ.

Αθήνα-Θεσσαλονίκη

  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Αθηναίων προχώρησε σε ενημέρωση οικοδομικής άδειας για “Αλλαγή χρήσης τετραώροφου κτιρίου γραφείων με υπόγειο σε ξενοδοχείο”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην οδό Καλογήρου Σαμουήλ και Ψαρομηλίγκου 9 και ανήκει στην εταιρία OKUPA ATHENS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για «ΝΕΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΔΩΜΑ”. Το ακίνητο βρίσκεται στη γωνία των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης, απέναντι από το κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς και έχει επιφάνεια 1.400 τ.μ. Πρόκειται για οικόπεδο-φιλέτο της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου όμιλος Electra Hotels, πρόκειται να προχωρήσει στην ανέγερση ξενοδοχείου 11 ορόφων, με δυναμικότητα 165 πολυτελών δωματίων.

Υπόλοιπη Ελλάδα

  • Η Αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δυτικής Ελλάδας προχώρησαν στην έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου νέας ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 142 κλινών, τεσσάρων (4) αστέρων, στη θέση «Πρωτόγυρος» Κάστρου Κυλλήνης, Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Π.Ε. Ηλείας, με φορέα κατασκευής και λειτουργίας του έργου την «KALAMIAS Ι.Κ.Ε.».
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Πάργας προχώρησε σε “ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 281621/2021 ΑΔΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην Πάργα στην περιοχή Βάλτος-Χρυσογιάλι και ανήκει στην εταιρία ΔΗΜΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Αριστοτέλη προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* ΑΣΤΕΡΩΝ – 100 ΚΛΙΝΩΝ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδος Σταυρού στον οικισμό Μπάρα Καλύβια και ανήκει στην εταιρία TG HOTELS IKE.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Μετεώρων προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 4* 2 ΟΡΟΦΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ”. Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Καστράκι στην Καλαμπάκα και ανήκει στην εταιρία ΑΦΟΙ ΒΑΒΙΤΣΑ Ε.Ε.Ε.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Προποντίδας προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3* ΣΕ ΤΕΣΣΑΡΩΝ 4* (ΑΣΤΕΡΩΝ) ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΝΕΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒ. ΧΩΡΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤ. ΚΟΛΥΜΒ. ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στο δήμο Κασσάνδρας και ανήκει στην εταιρία Μακεδονικός Ήλιος ΑΕ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Βόλου προχώρησε σε αναθεώρηση οικοδομικής άδειας για “ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α+ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ (14 ΔΩΜΑΤΙΩΝ) (Αναθεώρηση Οικοδομικής Άδειας με Α/Α πράξης 334103)”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην οδό Πολυμέρη στην πόλη του Βόλου και ανήκει στην εταιρία ΙΑΣΩΝ ΙΚΕ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Καλαμάτας προχώρησε σε “ενημέρωση οικοδομικής άδειας με Α/Α:945391 όσο αφορά στην απόφαση από την υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων.-Αλλαγή χρήσης διώροφου διατηρητέου κτιρίου σε ξενοδοχείο 4 αστέρων-Δημιουργία αιθρίου στο ισόγειο διαστάσεων 3,83 * 4,43-Δημιουργία σοφίτας – Αναδιαρρύθμιση εσωτερικού χώρου-Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων -Στατική ενίσχυση του κτιρίου-Απομάκρυνση πλάκας νοτιοδυτικής βεράντας και αντικατάσταση της με νέα -Κατασκευή 2 νέων μεταλλικών εξωστών στην δυτική πλευρά του κτιρίου, επί του αιθρίου.” Το κατάλυμα βρίσκεται στην οδό Ψαρών 148 και Θερμοπυλών 1 στην Καλαμάτα και ανήκει στην εταιρία ΑΣΟ HOTEL A.E.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Καλαμάτας προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 4* ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ 100 ΚΛΙΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ”. Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου δυτικής Αχαΐας προχώρησε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ) ΤΡΙΩΝ (3) ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Η/Χ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.” Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Κουνούκλα ή θέση Λιριντζή της τοπικής κοινότητας Νιφορείκων και ανήκει στην εταιρία VALENTINA BEACH ROOMS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Σχετικά Άρθρα