Premier League: Θύμα ληστείας ο Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι – Πήραν κοσμήματα 1 εκ. λιρών από την έπαυλή του

 Premier League: Θύμα ληστείας ο Γκρίλις  της Μάντσεστερ Σίτι – Πήραν κοσμήματα 1 εκ. λιρών από την έπαυλή του

Θύμα ληστείας έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις στην έπαυλή του, την ώρα που ο ίδιος αγωνιζόταν στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον.

Αντιμέτωποι με τους ληστές ήρθαν οι δικοί του άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, με τους διαρρήκτες να αρπάζουν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. Λιρών.

Όπως αναφέρει η Sun, στην έπαυλη του ποδοσφαιριστή, εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του, καθώς και η αρραβωνιαστικιά του Σάσα Άτγουντ, όταν άκουσαν θόρυβο και σήμανε συναγερμός.

Ο Γκρίλις είναι συντετριμμένος από τη διάρρηξη, η οποία, όπως είπε, ήταν μια «τραυματική εμπειρία» τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του.

«Αυτή ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους μας, είμαι ευγνώμων που κανείς δεν έπαθε τίποτα. Είχα τόσες πολλές καταπληκτικές εμπειρίες και πέτυχα τόσα επιτεύγματα τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, η καλύτερη χρονιά της ζωής μου στο ποδόσφαιρο τώρα δεν είναι κάτι που μπορώ να γιορτάσω.Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων. Ελπίζω να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην χρειαστεί να περάσει ό,τι περάσαμε εμείς», έγραψε ο Grealish σε ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση

Jack Grealish

Μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του Γκρίλις, ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να δημοσιεύουν λεπτομέρειες από την ιδιωτική τους ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί, σίγουρα. Όχι πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όσο λιγότερο γνωρίζουν τι κάνεις τόσο το καλύτερο. Ο κόσμος περιμένει (για να δει) πού βρίσκεσαι, τι κάνεις. Δυστυχώς συνέβη με τον Ζοάο, το οποίο ήταν πολύ τρομακτικό επειδή η οικογένεια δέχθηκε επίθεση. Κοσμήματα, χρήματα, οτιδήποτε και η οικογένεια που είναι εκεί είναι δύσκολο να το διαχειστείς. Είναι δύσκολο για τον Τζακ, όπως ήταν και με τον Ζοάο πριν», έγραψε ο Γκουαρντιόλα.

Σχετικά Άρθρα