Χαρδαλιάς: Έκανε πρωτοχρονιά στα παιδικά χωριά SOS στη Βάρη

 Χαρδαλιάς: Έκανε πρωτοχρονιά στα παιδικά χωριά SOS στη Βάρη

Στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη μαζί με την οικογένειά του, πέρασε την Πρωτοχρονιά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. O Περιφερειάρχης Αττικής έπαιξε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για το σχολείο και για τα ενδιαφέροντά τους και όλοι μαζί έκοψαν τη βασιλόπιτα, σε μία κίνηση που κινήθηκε πέρα από τα «όρια» μιας τυπικής επίσκεψης, χωρίς να λείπουν και οι αναμνηστικές σέλφι.

Ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε λόγο για την πιο όμορφη και ξεχωριστή Πρωτοχρονιά της ζωής του και εξήρε το έργο των μαμάδων SOS που, όπως ανέφερε, αποδεικνύουν στην πράξη ότι η λέξη μάνα σημαίνει πάνω από όλα αγάπη και ανιδιοτελής προσφορά.

To μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά στο Instagram:

«Η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά στο πιο ζεστό σπίτι. Μακριά από συγγενείς και φίλους, αλλά κοντά στις μοναδικές αγκαλιές των παιδιών της μεγάλης οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. Αλλαγή του χρόνου, λοιπόν, μαζί με τη Γιώτα και την μικρή μας κόρη, με τα παιδιά στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και τις μαμάδες της καρδιάς τους, παράδειγμα αφοσίωσης, στοργής, ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης.

Από τη Μαίρη, τη Μαρία, τον Ματθαίο, τον Γιώργο, τον Παντελή, τον Στέλιο, τη μαμά τους Μαρία και τη θεία τους Ιφιγένεια, τη Γιώτα και τη Δήμητρούλα μου, σας στέλνουμε τις ευχές μας για υγεία, αγάπη και ένα ευτυχισμένο 2024!»

Σχετικά Άρθρα