Κύπρος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους

 Κύπρος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους

Μία κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης η οποία δείχνει τη σφοδρότητα με την οποία συγκρούστηκαν τα οχήματα ενώ φαίνεται ο οδηγός που παραβίασε το φανάρι.

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς με νεκρούς τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, παππούς, γιαγιά και τα δύο εγγόνια.

Τη μοιραία στιγμή έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας και φαίνεται πως διερχόμενος οδηγός παραβίασε το φανάρι με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Όπως αναφέρει στο sigmalive.com, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 00.30 π.μ., στη διαστολή των οδών Γιάννου Κρανιδιώτη και Αγίας Αναστασίας, στα Κάτω Πολεμίδια.

Αυτοκίνητο που οδήγησε την 27χρονη εγγονή, έχοντας ως συνεπιβάτες τον 72χρονο παππού, την 74χρονη γιαγιά και τον 17χρονο αδερφό της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 44χρονο.

Από τη σύγκρουση, οι επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η υπηρεσία μελών της Υπηρεσίας Πυροσβεστικής. Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, καθώς και 38χρονη, η οποία επίσης επέβαινε του οχήματος. Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος υπέστη θλάση πλευρών, ενώ η 38χρονη φέρει κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών. Και οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Ο 44χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ , με μηδενική ένδειξη, καθώς και σε ναρκοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Σχετικά Άρθρα