Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Βοιωτία 

 Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Βοιωτία 

Πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι της Δαύλειας στην Βοιωτία από μια ισχυρή έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της τελευταίας ημέρας του έτους και διέλυσε το ΑΤΜ το οποίο ήταν τοποθετημένο στο κτίριο της κοινότητας, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κράνη, διοχέτευσαν αέριο με τη μέθοδο Plofkraak στο μηχάνημα ανάληψης της Τράπεζας Αττικής προκαλώντας έκρηξη, που το κατέστρεψε εντελώς και προκάλεσε ζημιές στον γύρω χώρο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του tvstar.gr. Όμως, δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν τη θυρίδα όπου φυλάσσονται οι κασετίνες με τα χρήματα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια με μια μοτοσικλέτα.

Για τον εντοπισμό τους ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις από αστυνομικές δυνάμεις, όμως οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς πήραν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και εξετάζουν βίντεο από την κάμερα του ΑΤΜ, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δυο αγνώστων.

Σχετικά Άρθρα