Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ – Αγόρασε 150 στρέμματα και χτίζει νέο προπονητικό κέντρο

 Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ – Αγόρασε 150 στρέμματα και χτίζει νέο προπονητικό κέντρο

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης όπου θα κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Το αποκάλυψε ο ίδιος στις επαφές που είχε με τους συνεργάτες του και αυτό που προκύπτει από το Δικέφαλο είναι ότι μέσα στο Γενάρη θα υπάρξουν ανακοινώσεις το ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που θα είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος μιλώντας προς το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και τους υπεύθυνους των ακαδημιών για την κατάσταση της ομάδας του.

“Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους” τους είπε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, λοιπόν, για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως το πρωί του Σαββάτου (30/12) ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Όταν όλα λειτουργούν σωστά, αρμονικά και με σεβασμό του ενός στον άλλον, έρχονται ιστορικές στιγμές.

Σχετικά Άρθρα