Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που σκότωσε ο Νορβηγός – Τραγική φιγούρα η μητέρα του

 Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που σκότωσε ο Νορβηγός – Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Καλυμμένο με την ελληνική σημαία και με πομπή από μηχανές και αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ., το φέρετρο του 32χρονου αστυνομικού έφτασε στις 10:30 στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, μετά τη δολοφονία του από τον 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ.

Οικογένεια, συγγενείς, στενοί φίλοι και συνάδελφοι του 32χρονου αστυνομικού συγκεντρώνονται στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης για να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς σήμερα (30.12.2023) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Το άγημα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται, επίσης, στην εκκλησία για να τιμήσει τον 32χρονο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία κρατάει τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια και φωνάζει «γιατί παλικάρι μου, γιατί».

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται για κακουργήματα που αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα (η δεύτερη για τον τραυματισμό του κουμπάρου και επιστήθιου φίλου του θανόντος), ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και αφορούν το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.

Διά του συνηγόρου του, ο Νορβηγός κατηγορούμενος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με ανθρωποκτόνο δόλο. Επικαλέστηκε, δε, μέθη λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, αλλά και ψυχιατρικά προβλήματα που -όπως ισχυρίζεται- αντιμετωπίζει, για τα οποία φέρεται, μάλιστα, να λαμβάνει επίδομα από το νορβηγικό κράτος.

Σχετικά Άρθρα