“Δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω”, είπε για την επί μέρες νεκρή μητέρα του ο 62χρονος

 “Δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω”, είπε για την επί μέρες νεκρή μητέρα του ο 62χρονος

Χωρίς σαφείς εξηγήσεις ήταν η πρώτη κατάθεση του 62χρονου που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα της ηλικιωμένης μητέρας του, την Πέμπτη, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην οδό Γορτυνίας, στο κέντρο της Αμαλιάδας.

«Είχε θολώσει το μυαλό μου, όταν διαπίστωσα ότι είναι νεκρή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω», δήλωσε ο γιος της 88χρονης που ζούσε για τουλάχιστον 20 ημέρες στο ίδιο σπίτι μαζί με το πτώμα της 88χρονης μητέρας του.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το θάνατο της ηλικιωμένης. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πριν από 30 ημέρες το πολύ. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από τον 62χρονο γιο, συγγενείς και γείτονες.

Άλλωστε, σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι γείτονες και συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που είχαν να τη δουν για αρκετές ημέρες και ανησυχούσαν, ήταν εκείνοι που κάλεσαν τις αρχές. Τους φόβους τους πως κάτι κακό έχει συμβεί, ενίσχυε εξάλλου και η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα.

Επιτόπου έφθασαν δυνάμεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ καθώς και ο εισαγγελέας, χτύπησαν την πόρτα με τον γιο να τους ανοίγει και τους ίδιους να έρχονται αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 88χρονη γυναίκα, ήταν νεκρή στον καναπέ του σαλονιού σκεπασμένη με μια κουβέρτα. Μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο 62χρονος γιος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ωστόσο ο ίδιος δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Ο άνδρας φέρεται να ζούσε με τους γονείς του και να τους φρόντιζε, με τον πατέρα του να έχει πεθάνει πριν από λίγους μήνες. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Σχετικά Άρθρα