Τα δύο αδέλφια στη Νέα Σμύρνη στην παρέα της 16χρονης που πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών

 Τα δύο αδέλφια στη Νέα Σμύρνη στην παρέα της 16χρονης που πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο «Live News», τα δύο αδέρφια από τη Νέα Σμύρνη ήταν στην ίδια παρέα με τη 16χρονη που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στον Βύρωνα. Υπενθυμίζεται, ότι το «κοκτέιλ» ναρκωτικών της χορηγήθηκε σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στον Βύρωνα, μία άλλη υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να συνδέει τον θάνατο της 16χρονης με τα δύο αδέλφια. Ωστόσο, φέρεται να γνώριζαν τον βασικό κατηγορούμενο που χορήγησε τα ναρκωτικά στην 16χρονη.

Η εκπομπή επικαλείται ως πηγή, οικείους της 16χρονης που είδαν το δελτίο ειδήσεων και πήραν τις πληροφορίες, από άτομα που είχαν καταθέσει ως μάρτυρες για την υπόθεση αλλά και από πληροφορίες που είχε πάρει η αστυνομία.

  • Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) ο 16χρονος που δολοφονήθηκε με ψαλίδι από τον 18χρονο αδερφό του, στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 18χρονος που σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του με ψαλίδι στη Νέα Σμύρνη.

  • Οι εξηγήσεις που έδωσε στην απολογία του την Παρασκευή 29/12 δεν έπεισαν και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 18χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ενώπιον ανακρίτριας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον αδερφό του, όλα έγιναν πάνω στον καυγά, υποστηρίζοντας ότι «ήταν η κακιά η ώρα».

Σχετικά Άρθρα