Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για δολοφονία αστυνομικού – “Ήταν σε λίμνη αίματος”

 Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για δολοφονία αστυνομικού – “Ήταν σε λίμνη αίματος”

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 44χρονος Νορβηγός, ο οποίος χθες τα ξημερώματα μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό και τραυμάτισε τον 32χρονο κουμπάρο του θύματος σε μπαρ. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δράστη δίωξη για κακούργημα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, παράνομης οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Η εκπομπή Live News επικοινώνησε με τον dj του μαγαζιού, ο οποίος περιέγραψε τα γεγονότα που είδε το μοιραίο βράδυ.

«Ο Νορβηγός είχε έρθει χωρίς παρέα στο μαγαζί. Κάποια στιγμή έφυγε από δίπλα μου και πήγε στην παρέα του αστυνομικού στο μπαρ. Γύρισα για λίγο αλλού το βλέμμα μου αλλού, άκουσα ένα θόρυβο και μόλις γύρισα είδα ένα πεσμένο σκαμπό και κόκκινες κηλίδες στο πάτωμα. Το παιδί που μίλησε στον Νορβηγό φώναζε: “μας μαχαίρωσε αυτός ρε”», είπε αρχικά.

«Είδα το παιδί που είχε σηκωθεί νωρίτερα να πηγαίνει προς την έξοδο και να χάνει αίμα. Έτρεξα να τον συγκρατήσω, αλλά έπεσε στο πάτωμα. Μέσα στο μαγαζί ήταν κι άλλο άτομο της παρέας τραυματισμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος. Πήγα να του κρατήσω το χέρι, είχε τις αισθήσεις του», σημείωσε ο dj.

Σχετικά Άρθρα