Εύα Αμούτζα: Εννέα μήνες σε κώμα – Καταγγελίες ότι καθυστέρησε το ΕΚΑΒ όταν έπαθε ανακοπή

 Εύα Αμούτζα: Εννέα μήνες σε κώμα – Καταγγελίες ότι καθυστέρησε το ΕΚΑΒ όταν έπαθε ανακοπή

Θλίψη επικρατεί στο χώρο της μόδας, καθώς έφυγε από τη ζωή του πρώην μοντέλο και αισθητικός, Λιάνα – Εύα Αμούτζα που για 9 μήνες ήταν σε κώμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Λιάνα Εύα Αμούτζα, πριν από εννέα μήνες είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τον αδερφό της το ασθενοφόρο καθυστέρησε. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν.

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και πέρα ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα, με εγκεφαλική δραστηριότητα μηδέν, ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ» είπε ο αδερφός της στον ALPHA.

«Έσβησε ξαφνικά. Ένιωσε αδιαθεσία και απλά έσβησε η καρδιά. Επανέφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον. Ήταν σαν την Αντζελίνα Τζολί, έμοιαζε πολύ. Έτσι την παρομοίαζαν», ανέφερε.

  • Είχε μία πετυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και αργότερα δημιούργησε μία από τις πλέον γνωστές αλυσίδες με ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το ΕLLE, σύμφωνα με τον ταχυδρόμο του Βόλου.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο φίλος της Χρήστος Κολοβός, ο οποίος αποχαιρετώντας την έγραψε: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

Σχετικά Άρθρα