Τσιόδρας: Δεν ανοίγουν τα γήπεδα πριν από τις 12 Φεβρουαρίου

 Τσιόδρας: Δεν ανοίγουν τα γήπεδα πριν από τις 12 Φεβρουαρίου

«Όταν λαμβάνεις τώρα κάποια μέτρα που είχαν εξαγγελθεί και δεν είχαν εφαρμοστεί στο ενδιάμεσο -πήγαιναν με αργούς ρυθμούς- σημαίνει ότι τα μέτρα που είχες πάρει ή δεν ήταν επαρκή δεν είχαν αποδώσει όσο χρειάζεται. Γι αυτό κρίνεις ότι θα έπρεπε να ληφθούν και νέα. Είναι αυτά τα οποία ανακοινώθηκαν, τα οποία είναι σε φάση εφαρμογής. Στις 12 Φεβρουαρίου όταν θα ανοίξουν τα γήπεδα θα πρέπει να ανοίξουμε τις προδιαγραφές που έχουμε πει, έχει ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός, ο κύριος Βρούτσης ποιες ποινές θα ισχύουν. Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν νωρίτερα» τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και τον Κώστα Παπαχλιμίτζο.

Αναφορικά με τον θάνατο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είπε πως «υπήρξε μια επώδυνη περίοδος για τη χώρα και αυτό συμβολίζει και όλη συζήτηση που γίνεται γύρω από τον Σόιμπλε, με αφορμή τον θάνατό του».

Επίσης, έκανε λόγο για μια επώδυνη περίοδο, η οποία συνοδεύτηκε βεβαίως από πολλά δύσκολα μέτρα για τους Έλληνες. «Χάσαμε 25% του εισοδήματός μας λόγω του ότι είχε φτάσει η χώρα στο να μην μπορεί να δανειστεί από τις αγορές» συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα