Μπαλάσκας για τον 44χρονο που σκότωσε τον αστυνομικό: “Περιμένουμε να ξεμεθύσει, έχει συλληφθεί”

 Μπαλάσκας για τον 44χρονο που σκότωσε τον αστυνομικό: “Περιμένουμε να ξεμεθύσει, έχει συλληφθεί”

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 44χρονος προκαλούσε ένταση, με τον αστυνομικό να επιχειρεί να παρέμβει και να δέχεται επίθεση.

Νεκρός είναι ένας 32χρονος αστυνομικός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι σε νυχτερινό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη. Ως δράστης συνελήφθη 44χρονος Νορβηγός.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», επιβεβαίωσε πως το θύμα προσπάθησε να χωρίσει τον 30χρονο κουμπάρο του με τον Νορβηγό και ο τελευταίος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει μια προανάκριση, έχει συλληφθεί ο Νορβηγός για ασήμαντη αφορμή, δεν είχε τσακωθεί με τον αστυνομικό. Ο 32χρονος προσπάθησε να “κατασβέσει” την κατάσταση, όπως λένε οι πελάτες. Ο Νορβηγός ήταν πάρα πολύ εριστικός, προκαλούσε προβλήματα μέσα στο μπαρ, έσπαγε ποτήρια, φώναζε. Αυτό γινόταν με συγγενή του αστυνομικού, κουμπάρο, κουνιάδο κάτι τέτοιο. Πήγε να τους χωρίσει ο αστυνομικός και έβγαλε μαχαίρι και τον κατέσφαξε. Είναι πολύ φρέσκο αυτό, έχει συλληφθεί ο Νορβηγός περιμένουμε να ξεμεθύσει για να μπορέσουμε να βγάλουμε μερικά πράγματα».

Σχετικά Άρθρα