Κατσαφάδος: Νέες συλλήψεις για τη φονική επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη

 Κατσαφάδος: Νέες συλλήψεις για τη φονική επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη

«Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις» διαμήνυσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη «σοβαρά το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ομάδες να μπορούν να λειτουργούν κάτω από το πλαίσιο των εγκληματικών οργανώσεων».

Αναφερθείς στο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί με θύμα έναν αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για τραγική στιγμή και τραγικές ημέρες για την αστυνομία».

Παράλληλα, εξήρε το έργο των αστυνομικών, σημειώνοντας πως είναι Έλληνες πολίτες, νέα παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι επιφορτίζονται το καθήκον του συνόλου της προστασίας της ελληνικής κοινωνίας, έχουν ονοματεπώνυμο.

Σχετικά με τον Γιώργο Λυγγερίδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες Τετάρτη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας μετά την δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα από 18χρονο στα επεισόδια του Ρέντη, δήλωσε: «Ο Γιώργος Λυγγερίδης εδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη. Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού είναι χρέος τιμης να βρεθουν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης».

Σχετικά Άρθρα