Θεσσαλονίκη: Ακαριαίος ο θάνατος του αστυνομικού στο μπαρ – Τι δείχνουν τα στοιχεία από τον ιατροδικαστή

 Θεσσαλονίκη: Ακαριαίος ο θάνατος του αστυνομικού στο μπαρ – Τι δείχνουν τα στοιχεία από τον ιατροδικαστή

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο, μέσα σε μπυραρία, επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 04:00, ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού και έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τότε, ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, με τον 44χρονο να τον μαχαιρώνει στον λαιμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού, ο οποίος είχε βγει στον δρόμο και φώναζε βοήθεια διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μπαλάσκας “Περιμένουμε να ξεμεθύσει, έχει συλληφθεί”

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», επιβεβαίωσε πως το θύμα προσπάθησε να χωρίσει τον 30χρονο κουμπάρο του με τον Νορβηγό και ο τελευταίος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει μια προανάκριση, έχει συλληφθεί ο Νορβηγός για ασήμαντη αφορμή, δεν είχε τσακωθεί με τον αστυνομικό. Ο 32χρονος προσπάθησε να “κατασβέσει” την κατάσταση, όπως λένε οι πελάτες. Ο Νορβηγός ήταν πάρα πολύ εριστικός, προκαλούσε προβλήματα μέσα στο μπαρ, έσπαγε ποτήρια, φώναζε. Αυτό γινόταν με συγγενή του αστυνομικού, κουμπάρο, κουνιάδο κάτι τέτοιο. Πήγε να τους χωρίσει ο αστυνομικός και έβγαλε μαχαίρι και τον κατέσφαξε. Είναι πολύ φρέσκο αυτό, έχει συλληφθεί ο Νορβηγός περιμένουμε να ξεμεθύσει για να μπορέσουμε να βγάλουμε μερικά πράγματα».

Σχετικά Άρθρα