Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό του Γιοβάνοβιτς – “Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα – Θα το χαρώ πιο πολύ απ’ όλους”

 Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό του Γιοβάνοβιτς – “Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα – Θα το χαρώ πιο πολύ απ’ όλους”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο των πράσινων και παρά την πικρία του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του στον Παναθηναϊκό, φρόντισε και πάλι με την ομιλία του να δείξει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι.

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους», είπε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και κατέληξε:

«Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

Μετά την ομιλία του Γιοβάνοβιτς, τον λόγο πήρε ως αρχηγός ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ευχαρίστησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τον Σέρβο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα.

Το ξεχωριστό ευχαριστώ του Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον 23χρονο επιθετικό να ευχαριστεί τον Σέρβο προπονητή για την συνεργασία τους στο «τριφύλλι» τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Φώτη Ιωαννίδη να θέλει να αποχαιρετήσει τον έμπειρο τεχνικό, καθώς δεν είναι κοινό μυστικό πως οι δυο άνδρες είχαν μια αρμονική συνεργασία.

Μάλιστα ο Γιοβάνοβιτς έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη και την βελτίωση του Ιωαννίδη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να ευχαριστεί τον Σέρβο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους δυο τους και ένα τριφύλλι.

Σχετικά Άρθρα