Μπαλάσκας: “Οι αστυνομικοί είναι λυσσασμένοι να συλλάβουν τους υπαίτιους για τα επεισόδια στο Ρέντη”

 Μπαλάσκας: “Οι αστυνομικοί είναι λυσσασμένοι να συλλάβουν τους υπαίτιους για τα επεισόδια στο Ρέντη”

Ο ειδικός αναλυτής αστυνομικών θεμάτων, κος Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στον ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με το δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο. Με αφορμή τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, ο κ. Μπαλάσκας είπε: «Σήμερα 47 χιλιάδες αστυνομικοί πενθούν. Αυτή η απώλεια έρχεται να χαρακώσει το δέρμα του έλληνα αστυνομικού και να του αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι».

«Είναι και θέμα τιμής της Ελληνικής Αστυνομίας να πιαστούν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή, καταλαβαίνετε ότι αυτό ωθεί τα πράγματα στο να γίνουν θεμελιώσεις αλλαγές τουλάχιστον πιο μεγάλες από αυτές που υπολογίζονταν» πρόσθεσε ο ειδικός αναλυτής αστυνομικών θεμάτων, κος Σταύρος Μπαλάσκας, και συνέχισε:

«Τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν. Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί μας έχουν θολό μυαλό γιατί χάσανε ένα συνάδελφο τη στιγμή που διατράνωναν το ότι δεν πάει άλλο, είναι επικίνδυνο και ανθυγιεινό το επάγγελμα μας. Ο Δεκέμβρης είναι μαύρος!».

«Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί είναι λυσσασμένοι να συλλάβουν όλους τους υπαίτιους, όλους όσους συνέβαλαν στο να χάσει τη ζωή του ένας εν ενεργεία νεαρός αστυνομικός με τέτοιο αδόκητο τρόπο. Όταν πρόκειται για εξιχνιάσεις ή για δολοφόνους ή για άλλους οι οποίοι συνέβαλαν στη δολοφονία έλληνα αστυνομικού οι αστυνομικοί οι οποίοι ψάχνουν λυσσάνε στην κυριολεξία» είπε ακόμα ο ειδικός αναλυτής αστυνομικών θεμάτων, κος Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 Fm.

Σχετικά Άρθρα