Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο 18χρονος – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του – Καυγάδιζαν για μία μπλούζα

 Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο  18χρονος – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του – Καυγάδιζαν για μία μπλούζα

Μέχρι τα ξημερώματα κατέθεταν η μητέρα και ο αδερφός του 16χρονου που πέθανε μετά από πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στη Νέα Σμύρνη. Ο αδερφός του 16χρονου, μετά από ώρες, παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με το OPEN, και συνελήφθη.

Όπως κατέθεσε, όλα έγιναν για μία μπλούζα. Ειδικότερα, καυγάδιζαν και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.

Αρχικά στις καταθέσεις τους οι προσαχθέντες προσπάθησαν να πουν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Ωστόσο, αργότερα είπαν στους αστυνομικούς τι συνέβη. Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πώς έγινε το έγκλημα

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης (26.12.2023) τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει). Πληροφορίες αναφέρουν ότι συχνά καυγάδιζαν.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η γιαγιά τους και η κοπέλα του 18χρονου, μια 20χρονη από την Αλβανία. Η γιαγιά των παιδιών προσπάθησε να τους χωρίσει.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.

  • Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι – με κόκκινη και μαύρη λαβή – το οποίο είχε πάνω αίματα.

Σχετικά Άρθρα