“Πόρτα” Παπαρίζου στον Μπέο για τις δηλώσεις περί ομοφυλόφιλων

 “Πόρτα” Παπαρίζου στον Μπέο για τις δηλώσεις περί ομοφυλόφιλων

«Όχι» εισέπραξε από την Έλενα Παπαρίζου ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, στην πρόταση που της έκανε ώστε να εμφανιστεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της θεσσαλικής πόλης λόγω των δηλώσεών του για τους ομοφυλόφιλους, με αφορμή την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είχε κάνει πρόταση σε τραγουδίστριες και μία από αυτές ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Καρδίτσα και έχει συγγενείς στον Βόλο. Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου έχει υποστηρίξει έμπρακτα τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, έχοντας εμφανιστεί – για παράδειγμα – στο Athens Pride.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε την άρνηση αυτή ως εξής: «Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει “όχι, δεν έρχομαι” για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω Χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις, τους νοιάζει; Όχι. Ούτε και εμένα όμως. Δύο καλλιτέχνες είπαν “όχι” στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για εμένα. Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για εμένα να τραγουδήσουν, αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος».

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει, στις 8 Οκτωβρίου, ο Αχιλλέας Μπέος – όταν και επανεξελέγη στη δημαρχία του Βόλου από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 – εξαιτίας των δηλώσεών του κατά των ομοφυλόφιλων, με αφορμή την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε πει τότε: «Έχεις και κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποιος είπε ότι “εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουν, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πούστηδες;».

Σχετικά Άρθρα